≫ 

Isplivale mračne tajne negotinskog supermarketa: Čim bi video kasirke u magacinu, poslovođa bi im se prišunjao i stiskao za grudi i zadnjicu

Radnice su same prijavile šefa u tužilaštvu

  • 12

Osnovnom tužilaštvu u Negotinu tri radnice jednog tamošnjeg marketa, starosti 20, 28 i 39 godina, prijavile su meštanina J. R. (58), koji je poslovođa u istom marketu, zbog polnog uznemiravanja.

- Njih tri su direktno došle u Osnovno tužilaštvo i prijavile svog poslovođu, tako da smo protiv njega podneli prijavu u redovnom postupku. One su ispričale gotovo istovetne priče. Čim bi ostale same sa J. R. u magacinu, on bi se prišunjao i iznenada ih snažno hvatao za grudi, zadnjicu ili intimni deo tela. Upozoravale su ga mnogo puta da će ga prijaviti, ali bi se on samo osmehnuo - saznajemo nezvanično u tužilaštvu.

Radnice kažu da ih je poslovođa dodirivao isključivo u magacinu jer tamo nisu postavljene kamere. Postupak pred sudom je u toku.

VIDEO: Potresna ispovest zlostavljane Snežane Bojić i njenog oca: Jutka nam je bio prijatelj!

(Z. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Timocanin

    5. april 2019 | 13:31

    Pa dajte ime I prezime tog mangupa hrabrog , nek se zna ...pa kad bude naleteo na koga treba da se lepo provede . Nije Negotin veliki grad .

  • Zoka

    5. april 2019 | 13:10

    Neka mi je sef sto puta,zalepula bi mu samarcinu da ne zna kako se zove. Ili u njegovu muskost pa bi zvezde brojao u sred dana.

  • Maskota

    5. april 2019 | 12:19

    Tako treba svaka zena da postupi, ne treba i ne sme da trpi fizicki dodir na poslu, odmah u policiju, dobar advokat i resi problem! Mada bolje bi bilo kad bi zakon bio stroziji za sve, da ne sme niko niciju zenu da pogleda a posebno dohvati!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA