≫ 

Tragedija na Novom Beogradu: Dečak skočio sa 7. sprata zgrade

Komšije su pronašle dečaka ispred ulaza u zgradu

  • 39

Dečak V. R. (12) izvršio je samoubistvo noćas pola sata iza ponoći, kada je skočio sa sedmog sprata zgrade u kojoj živi, u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu.

On je skočio kroz prozor svog stana i pao sa visine od 25 metara na travnatu površinu. Davao je znake života kada su ga komšije pronašle, koje su odmah pozvale Hitnu pomoć.

Međutim, i pored napora lekara on je preminuo oko 5 časova ujutro.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se na samoubistvo.

Telo je odneto na obdukciju.

VIDEO: Nevenin sin se ubio pred njom sa 14 godina

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LA[K]I

    10. april 2019 | 09:28

    Gospode Boze zbog kakvih se gluposti klinci ubijaju. I ona devojka iz Nisa koja pre neki dan pade sa zgrade zbog selfija. Kakvo je ovo vreme doslo...

  • jovanic1

    10. april 2019 | 09:26

    I jadna mama ce ga nositi na dusi citav zivot..zbog cega..video igrica..

  • Zocky

    10. april 2019 | 09:48

    Iskreno saučešće porodici. Lako je sada iz fotelje komentarisati... Sa decom se radi od rodjenja, žena će zbog ovog propatiti ostatak života ali krivica je delom i njena... Dete od 12 godina u pola jedan bi trebalo da uveliko spava jer ga sutra čeka škola. Postave se neka pravila i organizuje radni dan i to može da funkcioniše. Doručak, škola, ručak,park i druženje, domaći,igrice, večera, tuširanje, krevet u 10. Nema tu mnogo filozofije, ima vremena za sve samo se to mora poštovati. Ja na primer ovo vreme za park, druženje, igrice često nisam imao nego sam ga koristio da berem maline, okopavam kukuruze... A svaki slobodan trenutak sam koristio i da pecam. Kad su igrice jedina opsesija u životu deteta ovo donekle i možeš očekivati... Ne kažem da decu treba terati na prisilan rad ali ih treba naučiti svemu, kasnije će znati to da cene. No sada je lako pričati... Tuga je velika...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA