≫ 

Srpski vojnici-dileri koji su pali sa kokainom vrednim 120.000 evra zbog naivne greške, sve priznali i nagodili se sa tužilaštvom

Dok su odbacivali kesice sa kokainom, nisu imali rukavice, tako da su ostali njihovi otisci prstiju

  • 31

Vojnici u zaječarskoj karauli, Zoran Solova (26) i Aleksandar Nikolić (26), obojica iz Majdanpeka, kao i Negotinac Robert Atanasijević (28), osuđeni su na po tri godine zatvora jer je kod njih trojice sredinom prošle godine pronađeno 540 grama najčistijeg, "nesečenog" kokaina u kristalu.

Ulična vrednost opijata, nakon što bi bio izmešan sa raznim supstancama, razređen i spreman za prodaju, mogla je da dosegne vrednost od 120.000 evra.

- Sva trojica će u zatvoru provesti po tri godine. Oni su postigli sporazum sa tužilaštvom u Negotinu i priznali delo - saznajemo od nadležnih.

Njihovo hapšenje bilo je kao na filmu.

- Robert je, vozeći očevu"sitroen ksaru", video inspektore i policiju u civilu, pa je prepoznavši jednog dao gas i počela je potera. Njegovi ortaci su u toj jurnjavi iz automobila bacili najpre jedan, a potom pokušali da bace i drugi paket. Uz kočenje, škripanje guma, jurnjavu po gradu, vojnici-dileri su pokušali da pobegnu. Pripadnici MUP su ih, međutim, sustigli i zaustavili u negotinskoj Hajduk Veljkovoj ulici - saznajemo iz istrage.

Dok su odbacivali kesice sa kokainom, napravili su grešku - nisu imali rukavice, tako da su ostali njihovi otisci prstiju. Pretpostavlja se da su trojica osuđenika bili samo kuriri koji su trebali narkotik da dopreme do Beograda.

VIDEO: Najveći narko-bos dobio prodavnicu suvenira

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kraj

    12. april 2019 | 12:09

    I takvi da ti brane zemlju?! Nema više časnih ljudi nigde.

  • Rastko

    12. april 2019 | 14:05

    I vojnici su zivi ljudi

  • Brana

    12. april 2019 | 11:57

    "Samo kuriri" da li je moguće da kuriri imaju manju odgovornost? Kuriri su nekad spašavali cele čete a sada UBIJAJU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA