Krvavi vikend u Leskovcu za tinejdžere: Obezbeđenje prebilo mladića u diskoteci, drugi dečak izboden ispred pošte

Dečaci su sa ozbiljnim povredama primljeni u leskovačku bolnicu

  • 1

M. A. (16) izboden je nožem ispred zgrade glavne pošte u Leskovcu u noći između subote i nedelje nakon svađe grupe maloletnika, a nedaleko odatle u diskoteci Safir obezbeđenje je pretuklo mladića C. V, koji je u besvesnom stanju iznešen na nosilima hitne pomoći i hospitalizovan u Opštu bolnicu Leskovac.

U policiji je rečeno da je istraga u toku povodom oba slučaja.

- Za slučaj u diskoteci je rad u toku i trenutno tužilaštvo razmatra da li je bilo elemenata krivičnog dela. Sa slučajem koji se desio kod pošte upoznato je Više javno tužilaštvo s obzirom da je reč o maloletnim licima - rekao je za juGmediu portparol PU Leskovac Boban Zdravković.

U leskovačkoj bolnici kažu da su oba mladića na lečenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da se njihovo stanje prati, ali da nisu životno ugroženi.

- M.A. (2002) iz Leskovca primljen je sa posekotinom u predelu kičme i on je u šok sobi, dok je C.V. iz Bošnjaca dovežen nešto kasnije sa potresom mozga, jednom razdelnom ranom desnog uveta i hematomom u predelu glave - navodi direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

I u nedelju uveče je nakon još jedne maloletničke tuče u leskovačku bolnicu primljena petnaestogodišnja devojčica sa nagnečenjem leve podlaktice, potvrđeno nam je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

(Telegraf.rs/Jug media)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    15. april 2019 | 13:42

    Zar obozbednjenje ne pravi mir i red.Zasto su pretukli decaka?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA