≫ 

Stravičan snimak pljačke u Bačkoj Topoli: Razbojnik uleteo u prodavnicu, stavio ženi nož pod grlo i viknuo "zaklaću je, daj pare"

Nakon što je dobio pare, nestao je bez traga

  • 3

Pljačkaš naoružan nožem uleteo je u market u Bačkoj Topoli i stavio nož pod grlo ženi koja se u tom trenutku našla unutra. Uplašena prodavačica je bez razmišljana izvadila novac iz kase i predala ga razbojniku koji je pretio da će zaklati ženu koja se našla na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Incident se dogodio u nedelju nešto posle 20 časova, kada je napadač maskiran kapuljačom ušao u prodavnicu skrivajući se od kamere.

Odmah je izvadio veliki nož i zapretio prodavačici, a potom i mušteriji dok je zahtevao da mu se da sav novac iz kase.

Pošto se u marketu nalazi video kamera, napadač sa kapuljačom na blagajnicu i ženu koja stoji za kasom je snimljen, a snimak je nakon objave na Fejsbuk podelio veliki broj sugrađana napadnutih žena u nadi da će neko prepoznati razbojnika iako se njegovo lice na snimku ne vidi.

- Nismo bili tada ovde i ne znamo detalje osim onoga što je kamera zabeležila. Koleginica koja je radila nema šta da kaže. To je veliki šok za svakoga. Nadamo se da će razbojnik biti brzo uhapšen - rekli su u marketu u kojem je došlo do nemilog događaja.

Foto: Printskrin Facebok

Žitelji Bačke Topole veruju da će lopov biti brzo uhvaćen, ali apeluju na sve građane ako imaju bilo kakvu informaciju o napadu ili su ga prepoznali da jave policiji.

- Ne vidi se lice, ali ga možda neki detalj otkrije. U tom trenutku, dok se sve dešavalo, ni kupac, ni prodavačica nisu verovatno mogle puno da razmišljaju, ali to je veliki šok i stres. Kažu ljudi koji su doživeli slične situacije da strah tek kasnije zavlada, jer počnete da razmišljate o svemu što je bilo i šta je sve moglo još da se desi. Kasirka je dobro postupila i odmah je dala novac. Razbojnik nije nikoga povredio, ali moglo je sve da završi i tragično - kaže za Blic jedan žitelj Bačke Topole.

Policija intenzivno traga za počiniocem.

Pogledajte snimak pljačke:

VIDEO: Dramatično: Radnica se bori sa lopovom u Aleksincu

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ceca

    18. april 2019 | 09:58

    Za lopove samo jedna dugorocna robija na golom otoku

  • Gile

    18. april 2019 | 11:05

    Dokle ce neki ovde da masu I prete nozevima, a krittkuju ISIS.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA