≫ 

Preokret u slučaju ubistva kriminalca u Vrdniku: Uhapšena supruga pripadnika grupe Alena Kurine i muškarac kojem je otvorila vrata

Ubijeni je bio pripadnik najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini

  • 9

Policija je juče u popodnevnim satima privela dve osobe zbog sumnje da su ubile osuđivanog kriminalca Nemanju Grčića (37) u iznajmljenom apartmanu u Vrdniku. 

Zbog ovog zločina uhapšeni su Grčićeva supruga i jedan muškarac.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su Z. D. (1967) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo i D. Đ. (1976) iz Beograda, osumnjičenu za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je Z. D. 25. aprila ove godine, oko 22.50 sati, hicima iz vatrenog oružja usmrtio Nemanju Grčića u privatnom apartmanu u Vrdniku kod Iriga.

D. Đ. se sumnjiči da je prethodno otvorila vrata apartmana u kom je bila sa suprugom. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, saopštio je MUP.

Nemanjina supruga inače policiji je ispričala da je prisustvovala zločinu kada je, prema njenim rečima, muškarac upao u njihov apartman, nasrnuo na Grčića, a potom ga upucao. Ona je rekla da je nakon toga izjurila do vlasnice apartmana i rekla joj da joj je muž ubijen.

Ubijeni Grčić, inače je pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini. On je bio jedan od Kurininih najbližih saradnika i grupe koja se bavi švercom narkotika.

Grčić je ranije osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    27. april 2019 | 10:25

    Ona i svaler? Jeste malo bila cudna prica, kako je taj mogao da zna da su u nekoj zabiti u iznajmljenoj kuci ako mu nije ona javila. I ostavila mu otvorena vrata da udje..Ok mogao je i da ih prati mada opet je cudno da covek ostavi odskrinuta vrata od kuce, evo ja niti se bavim kriminalom niti sam kome duzan, ali vrata uvek zakljucavam.

  • 937

    27. april 2019 | 10:53

    Nikad ne veruj zeni...

  • @@@

    27. april 2019 | 11:11

    Vazna je cinjenica da mu je zena billa policajka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA