Lopovi upali u kuću u Gračanici, pa ukrali 15.000 evra i zlato: Vlasnici samo sat vremena nisu bili u kući, kada su se vratili, zatekli su ršum

Razvalili su vrata na balkonu i izvršili premetačinu

  • 7
Lopov, novac, evri

Foto: Profimedia, Pixabay

Lopovi su sinoć oko 22 časa obili kuću M. A. u ulici Gavrila Principa u Gračanici odakle su odneli 15.000 evra u gotovini i zlato u vrednosti od blizu 2.000 evra, potvrdio je za portal Gračanica onlajn vlasnik obijene kuće.

M. A. kaže da su lopovi ušli tako što su čvrstim metalnim predmetom razvalili balkon vrata sa zadnje strane kuće. Krađa se, kako navodi, dogodila za manje od sat vremena, koliko su opljačkani vlasnik i njegova supruga bili odsutni od kuće.

- Mi smo oko 21.15 otišli kod kumova na kafu i vratili smo se oko 22 časa. Kada smo ušli u kuću zatekli smo lom. Prevrnute i pobacane stvari po sobi, a ja sam uočio da su balkon vrata sa zadnje strane kuće otvorena. Kada sam prišao video sam da su polomljena i da su lopovi, najverovatnije tu ušli u pobegli u tom pravcu pošto su prethodno imali dovoljno vremena da naprave premetačinu i odnesu ono što im je trebalo - kaže M. A.

Slučaj je prijavljen policiji koja je sinoć obavila uviđaj. Poslednji slučaj krađe u Gračanici dogodio se 15. aprila kada je vlasniku B. D. ukraden automobil.

(Telegraf.rs/Gracanica online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masa

    27. april 2019 | 13:51

    Zar srbi koji zive naKosovu imaju ovu sumu evra? Zar oni dolje nisu sirotinja kojima siptari sve uzese? Mi se ovde ubismo od posla i ne mogu da ustedim ni 500evra na godisnjem nivou a oni imaju u kuci 15000evra i 2000evra u zlatu Dali je ovo nekome cudno ili je svima koji citaju normalno?

  • Dija

    27. april 2019 | 14:36

    Jadnici, odakle toliki Novac ? A oni gladni,možda ima još????

  • Alexandar

    27. april 2019 | 10:57

    Siriotinja neka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA