≫ 

Izboden naš poznati pevač i harmonikaš Betula: Posle 7 uboda hitno operisan u Kragujevcu

Do tuče je došlo u ugostitljeskom objektu koji harmonikaš drži

  • 2

U selu Bumbarevo brdo kod Knića noćas je izboden poznati šumadijski pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula (64).

Zasada nema zvaničnih informacija pod kojim okolnostima je došlo do ranjavanja i ko je napao Betulića. Do tuče je došlo u ugostiteljskom objektu koji je pevač držao u ovom selu posle čega je dobio nekoliko uboda nožem.

U Kliničkom centru "Kragujevac" potvrđeno je da je Betulić hitno operisan tokom protekle noći i da je primljen sa ukupno sedam uboda! Trenutno se nalazi na respiratoru i "zasada van životne opasnosti". Njegovo zdravstveno stanje se intenzivno prati.

Betulić je osnivač manifestacije "Čaša vode sa izvora", a široj javnosti u Srbiji poznat je po ulozi u seriji "Srećni ljudi". Autor je na stotine pesama.

UHAPŠEN OSUMNJIČENI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su T. M. (66) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju tako što je nožem zadao ubod šezdesetčetvorogodišnjem muškarcu i teško ga ranio, saopštila je policija.

Sumnja se da je T. M. sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu u selu Bumbarevo brdo, nakon verbalne rasprave i tuče nožem oštećenog povredio u predelu stomaka.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nako čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milenko

    1. maj 2019 | 09:57

    Drži se Betula ti si Gružanska legenda. Želim Ti da se što pre oporaviš i uzmeš tvoju belu harmoniku u ruke da uveseljavaš narod koji te voli i ceni

  • Ja

    1. maj 2019 | 11:28

    Kakav je čovek dobro ga nisu ubili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA