≫ 

Krvavi obračun u Paraćinu: Mladić upucan u glavu u dvorištu kuće, napadač uhapšen

Lekari se bore za život upucanog mladića

  • 2

U pucnjavi u Paraćinu ranjen je Đorđe Ilić, star 26 godina. Njega je u dvorištu kuće iz pištolja upucao u glavu 31-godišnji Marko Pejović. Đorđe je prevezen u bolnicu u Paraćinu gde se lekari bore za njegov život.

Marko je uhapšen, a istraga je u toku.

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da je uhapšen M. P. (31) iz Paraćina koji je u svojoj porodičnoj kući iz vatrenog oružja teško ranio sagrađanina.

M. P. je određena mera zadržavanja do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini.

UBISTVO U POKUŠAJU

Njega su uhapsili pripadnici MUP Paraćin zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Sumnja se da je danas oko 13.30 sati u svojoj porodičnoj kući M. P. iz oružja koje je ilegalno posedovao ispalio jedan hitac u glavu 26-godišnjeg sugrađanina, koji je zbog zadobijenih povreda hospitalizovan u Opštoj bolnici u Ćupriji - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    1. maj 2019 | 17:14

    I onako nas je malo još se međusobno ubijamo,a joj. Jadna nas majka. Hoćemo li ikad doći pameti.

  • Ra

    1. maj 2019 | 18:47

    Po prezimenu pretposataljam da je napadac norvezanin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA