≫ 

Haos kod Kikinde: Posvađao se sa ženom, pa zapalio automobil, buknula i kuća, a on pokušao da se obesi (FOTO)

Vatrogasci su ugasili požar u domaćinstvu u Kikindi

  • 1

U Ruskom Selu kod Kikinde sprečena je porodična tragedija kojoj je prethodio pokušaj samoubistva. Kako saznaje portal Telegraf, do žučne rasprave između supružnika je došlo u ranim jutarnjim satima, u porodičnom domu. Ubrzo, sedamdesetogodišnji A. D. odlazi do garaže i namerno pali automobil, ali iznenada vatra iz garaže počinje da hvata i deo porodičnog domaćinstva, koje je, na žalost, potpuno izgorelo.

Posle toga je pokušao da se ubije, ali je, na svu sreću, osujećen u užasnoj nameri posle čega je prevezen u kikindsku bolnicu.

Celo domaćinstvo je uništeno, Foto: Telegraf

Komšije koje u neverici posmatraju zapaljeni dom supružnika, kažu da su se oni često svađali zbog finansija, ali da niko nije verovao da će se njihova svađa pretvoriti u ovakvu tragediju:

- Šta mogu da kažem, ostali su bez kuće i svega što su imali. Nisam čula nikakvu svađu jutros, samo sam osetila dim i čula sam njegovu ženu kako doziva da joj se pomogne. Kada smo istrčali na ulicu, vatra se već proširila sa garaže na njihovu kuću, bilo je strašno - ispričala je komšinica Ž. O.

I FIZIČKI NASRTAO NA SUPRUGU

Kako saznaje Telegraf, stariji supružnici su često imali verbalne rasprave, a A. D. je nekoliko puta i fizički napadao svoju suprugu. Nakon lokalizovanja požara, supružnici su zbrinuti u gradskoj bolnici, dok je muškarac upućen na lečenje u bolnicu “Sveti Vračevi”, u Novom Kneževcu.

Bračni par ostao bez ičega, Foto: Telegraf

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi u Kikindi, požar je izbio danas u ranim jutarnjim satima, a dve starije osobe su nakon lokalizovanja požara upućene na lečenje.

ZGARIŠTE

Od porodične kuće u Ulici bratstva jedinstva, nedaleko od centra sela, u pravcu ka Novim Kozarcima, ostalo je samo zgarište. Sav nameštaj, pokućstvo, sve je izgorelo u požaru kakav se ne pamti u ovom mestu.

(D. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA