≫ 

Uhapšen Milojko Pantić: Divljao automobilom, udario interventnu, pa u begu vozio suprotnim smerom na Brankovom mostu (VIDEO)

Pantić je uhapšen sinoć nešto pre ponoći

Poznati sportski komentator Milojko Pantić (72) uhapšen je sinoć, nakon što je svojim vozilom "ford fokus" udario u džip interventne jedinice na Novom Beogradu.

Milojko Pantić je, kako saznaje "Blic" oko 23.30 na Starom sajmištu kod jednog auto servisa udario u zadnji deo vozila interventne policijske jedinice.

Pantić je navodno pobegao ka Brankovom mostu, na kojem je vozio u suprotnom smeru! Ubrzo ga je interventna, u koju je i udario kolima, stigla i na licu mesta uhapsila.

Kako saznaj portal "Pink" Pantić je imao 1,73 promila alkohola u krvi.

Kako saznaje "Blic", u ovom incidentu nije bilo povređenih.

"NISAM NIKOG UBIO, NISAM NIKOG ZGAZIO"

- Bio sam na svadbi, malo sam popio i to je to, ništa se nije desilo. Nikoga nisam ubio, nikoga nisam zgazio. Ja sam kreten, eto to napišite. Kako sam pobegao sa lica mesta? Ne znam - rekao je Pantić novinarima.

VIDEO: Bahato ponašanje prema vlastima pokazala je i Anđela Veštica

(Telegraf.rs/Blic/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    6. maj 2019 | 10:28

    Ove Pantice ni grom ne moz'da ubije.

  • Radovan III

    6. maj 2019 | 10:10

    Konačno dolijao bahati i nedodirljivi milojko! Sad da vidimo, da li je sistem pravedan i kako će biti kažnjen!? Inače, bježanje sa lica mjesta kod saobraćajne nezgode je krivično djelo.

  • Zoo Čuvar

    6. maj 2019 | 10:08

    Morao je udariti u interventnu da bi skrenuo pažnju na sebe. To je tipično za stare ljude koji polako padaju u zaborav. Sve bi učinili da se malo o njima prica. Sad ga ne puštajte vec zatvor pa obavezno lijecenje alkoholičara kao zaštitna mera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA