Bugarke upale u aleksinačku mesaru za 1. maj, stale uredno u red i opelješile čoveka: Snimili su ih i uhvatili, ali postoji i loša vest

Ustanovljeno da su ove Bugarke i ranije ulazile u našu zemlju i to na različitim graničnim prelazima

  • 2

Bugarske državljanke Nikolina M. (42) i Elisaveta Z. (54) uhapšene su u Aleksincu nakon što su u tom gradu odžeparile jednog muškarca.

Razotkrila ih je nadzorna kamera u jednoj mesari gde su počinile krađu, koja je sve snimila, što je policiji olakšalo posao u njihovom pronalaženju.

Kako saznajemo, Bugarke su odlučile da iskoriste prazničnu gužvu, zbog čega su radnje bile pune, a ljudi nosili veće sume novca radi nabavke namirnica za nekoliko dana.

- One su 1. maja ušle u jednu mesaru i stale u red radi navodne kupovine, a zatim su iz džepa jednog Aleksinčanina izvukle novčanik u kojem je bilo 21.000 dinara, nakon čega su pobegle. Međutim, nisu znale da su snimljene, zbog čega ih je policija ubrzo pronašla i uhapsila, ali su one već potrošile ukradeni novac - kažu naši sagovornici iz istrage.

Ne isključuje se mogućnost da su one izvršile veći broj krađa po čitavoj Srbiji jer je ustanovljeno da su i ranije ulazile u našu zemlju i to na različitim graničnim prelazima.

Obe su zadržane u pritvorskoj jedinici niškog Kazneno-popravnog zavoda, a danas su privedene Osnovnom javnom tužilaštvu na saslušanje.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica R

    6. maj 2019 | 13:54

    Zar nisu Bugari u Evropskoj uniji i sve im cveta?!!?! ....zašto li onda kraduckaju po Srbiji ?!

  • vladica 28

    6. maj 2019 | 21:24

    to li mislite na ove bugarke od nis na prema jug ili na ove u eu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA