≫ 

Novi snimak divljanja Milojka Pantića: Ovako je uleteo na Brankov most i prešao preko više traka, umalo izazvao sudar (VIDEO)

Pantić je imao čak 1,73 promila alkohola u krvi

  • 46

Milojko Pantić uleteo je na Brankov most ogromnom brzinom, presecajući sve trake na mostu prepunom vozila, i samo pukom srećom nije izazvao katastrofalan udes.

Na novom snimku ovog incidenta vidi se da Pantić svojim automobilom nekontrolisano uleće na most, ne obazirući se ni na šta oko sebe. Da je bilo koje vozilo u tom trenutku bilo na njegovoj putanji, Pantić bi verovatno završio na Urgentnom centru, a ne u "treznilištu".

Pantić, koji je priznao da je "malo više popio na svadbi", pa potom uleteo u kontra-smer na mostu, proveo je noć na trežnjenju u policijskoj stanici u Bulevaru despota Stefana.

Premda se prema izveštajima većine medija navodi da je on prethodno udario automobil interventne jedinice, pa se dao u beg, za naš portal Telegraf kazao je da nije bežao i da se, pošto je video policiju na mostu zaustavio.

Pantić je imao čak 1,73 promila alkohola u krvi, a iz policijske stanice izašao je oko podneva, 12 sati nakon incidenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fidel

    6. maj 2019 | 18:53

    Ovaj je za ludnicu

  • Дејан Младеновић

    6. maj 2019 | 17:35

    Поклоните га рвацкој пошто воли рвате

  • 👤

    6. maj 2019 | 17:21

    Благо нама, када нам је ударна вест цео дан пијани Милојко Пантић. Све смо проблеме решили....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA