≫ 

Krvavi obračun u centru Požarevca: Vlasnik kafića uboden nožem u grudi nasred lokala

Napadu je prethodila prepirka

  • 0

Na L. D. (52), vlasnika jednog kafića u centru Požarevca navodno je nasrnuo večeras oko 19 časova M. N. (46). On je navodno nožem pokušao da ubije kafedžiju, koji je zadobio ubod u grudi.

Napadu je prethodila prepirka u kojoj je vlasnik pokušao da udalji gosta koji je bio u alkoholisanom stanju i neprimereno se ponašao prema ostalim gostima u kafiću.

U jednom trenutku, Mišel N. je izvadio nož i njime ubo vlasnika u desnu stranu grudi. Navodno je bio ljut, jer je neposredno pre nego što je došao u kafić gde je napao vlasnika, bio udaljen iz drugog ugostiteljskog objekta.

L. D. je u svesnom stanju prevezen u bolnicu, i prema nezvaničnim informacijama, operisan je i van životne opasnosti. U bolnicu je prevezen i napadač koji se nehotice po ruci posekao nožem.

Kako su nam potvrdili u Hitnoj službi Požarevca, oni su primili poziv i odmah su krenuli na teren. Povređenog nisu zatekli na adresi, jer je, kako nam je objasnila doktorka, verovatno bio teže povređen, pa su ga oni koji su se tu zatekli sami prevezli u Opštu bolnicu u Požarevcu. Razlog je verovatno bio strah od zadobijenih povreda.

Požarevljani se sećaju da je napadač M. N. pre nekoliko godina, u stanju pijanstva, motorom uspeo da polomi drvenu banderu, kada je udario u nju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA