≫ 

Novi detalji o slučaju Jelene iz Valjeva, koja je osumnjičena za čedomorstvo: Porodica tvrdi da nisu ni znali da je trudna

Navodono, porodilja najpre nije htela da sarađuje sa policijom, a onda se pravdala rečima da je "imala spontani pobačaj"

  • 2

Porodilja Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine osumnjičena je da je ubila svoje novorođeno dete i telo bacila u poljski toalet. Telo bebe pronađeno je u WC-u umotano u prsluk, a na licu mesta zatečene su posteljica i veliki tragovi krvi.

Da priča bude još komplikovanija, porodica porodilje kaže da oni navodno nisu ni znali da je Jelena bila u drugom stanju i potpuno su iznenađeni novonastalim događajima.

Navodno, porodilja najpre nije htela da sarađuje sa policijom, a onda se pravdala rečima da je "imala spontani pobačaj", piše Blic.

Trudnica, trudna žena Jelenina porodica kaže da oni nisu znali da je bila trudna; Foto: Shutterstock

Da podsetimo, u regionalnu bolnicu u Valjevu u utorak ujutru je primljena Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine i ubrzo je ustanovljeno da se porodila, ali nije želela da kaže gde je beba.

Žena se javila na odeljenje ginekologije valjevske bolnice zbog krvarenja, ali je odmah pregledom utvrđeno da se u noći između ponedeljka i utorka porodila u sedmom mesecu trudnoće. Pošto je ginekolozima odbila da kaže gde joj se nalazi beba, odmah je obaveštena policija, s kojom je porodilja, takođe, odbila saradnju.

U međuvremenu, policija je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću u kojem Jelena živi, pronašla posteljicu i veliku količinu krvi, nakon čega je osumnjičena da je tokom noći prilikom porođaja ubila svoje dete.

O slučaju je obavešteno osnovno javno tužilaštvo u Valjevu koje je naložilo dalju istragu, a telo bebe je poslato na obdukciju.

VIDEO: Od baba Anujke su se plašili odrasli jer je ubila 150 ljudi, koliko li joj je žena dolazilo da podbaci ili ubije neželjenu decu?

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    8. maj 2019 | 08:24

    Žene,kad ćete da shvatite da uvek ima i drugo rešenje.Ima mnogo bračnih parova koje žele decu više a nemogu ih iz zdrastvenih razloga imati.Dajte deci šansu na život a stime i mogućnost drugim ženama da budu majke ako vi već nećete ili iz drugih razloga nemoze te !!!

  • Aleksis

    8. maj 2019 | 08:19

    Tuga tuga tugaaa,... Zasto breee😔😕😕😕 Kakva je to porodica? Zar nije imala prijatelje, komsije rodbinu vec nekoga ako porodica nije znala da je trudna. Neko da joj pomogne, da je uputi, edukuje. Jos jedno neduzno detence strada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA