Lopovi obili buvljak u Subotici, pa opelješili tezge: U krađi su se fokusirali na dve stvari

Zaposleni na Buvljaku u utorak su bili revoltirani zbog scene koju su zatekli

  • 3

Na subotičkom buvljaku u utorak je obijeno 11 tezgi, na nekima su samo razvaljeni katanci, a iz nekih je odneta i roba, mahom hrana i odeća.

- Provala se desila u ponedeljak posle 21 čas u različitim halama i uviđaj je još u toku, tako da ne možemo da govorimo kolika je šteta. Više detalja znaćemo kada se pregledaju snimci video-nadzora. Zasad znamo da je obijeno 11, a da je roba odneta iz dve ili tri tezge, dok u ostalima nije dirana - kaže Branislav Joka, direktor AD "Tržnica".

Zaposleni na Buvljaku u utorak su bili revoltirani zbog scene koju su zatekli. Po njihovim rečima, obijeno je mnogo više tezgi.

- Najviše je stradalo tezgi u prvoj i četvrtoj hali. Mi smo zatekli katanac razvaljen pajserom i polomljene roletne na tezgi, koje su do pola bile podignute - priča prodavačica iz prve hale.

- Znamo kako smo ostavili robu, a zatekli smo je skroz ispreturanu, tako da brojimo i ponovo slažemo da bi videli šta nedostaje. Naš rad na Buvljaku papreno košta, uredno plaćamo zakup i sve poreze, a najmanje što možemo da očekujemo je to da naša roba bude bezbedna - kaže ona.

Policija je odmah izašla na lice mesta i napravila uviđaj, ali zvanično saopštenje o ovome javnost još nije dobila.

O bezbednosti robe i imovine na Buvljaku brinu dva čuvara, koji ga obilaze, a prostor je pokriven video-nadzorom. Međutim, s obzirom na to da je reč o velikoj površini, veoma je teško uvek sve držati na oku.

VIDEO: Otišli smo na novobeogradsku deponiju: Tamo nam je Petro Nackov otkrio sve „tajne“ o smeću

(Telegraf.rs/infobrif.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    9. maj 2019 | 10:15

    Velik prostor? Pa valjda se cuje nocu lomljenje katanca pajserom.... Ne moze to u tisini....

  • Katja

    11. maj 2019 | 10:26

    Ha,ha...plaćaju uredno porez?Najluksuznije žive vlasnici tezgi sa buvljaka.Robu nabavljaju na crno,porez ne placaju a radnice im rade isto na crno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA