≫ 

Otac zlostavljanog dečaka iz Novog Beograda ide u zatvor: Evo koliku kaznu je dobio što je upucao oca tinejdžera koji mu je napastvovao sina

Zoran J. tražio je pogodbu i sporazum o priznavanju krivice

  • 80

Otac zlostavljanog dečaka sa Novog Beograda Zoran Grujić (50) zaključio je sporazum o priznanju krivice s Višim javnim tužilaštvom na osnovu koga je osuđen na godinu dana zatvora.

On je osuđen jer je početkom juna prošle godine u stanu na Novom Beogradu pucao u noge bračnom paru K. J. (40) i S. J. (43), pošto je njihov 11-godišnji sin zlostavljao njegovog sina od šest godina, piše Tanjug.

Grujić je zaključio sporazum povodom krivičnih dela nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti, na osnovu kojeg je osuđen na godinu dana zatvora, rekla je za Tanjug portparolka tužilaštva Irena Bjeloš.

Ovaj sporazum je potvrdio Viši sud u Beogradu.

Incident se dogodio 3. juna uveče u Ulici Goce Delčeva u Novom Beogradu, u stanu majke K. J. pošto je došlo do incidenta među decom u obližnjem parku.

Mediji su preneli da je Grujićevo dete tada bilo seksualno napastvovano.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    10. maj 2019 | 12:17

    E to su nam dali emisije ko sto su parovi i zadruga da deca ne znaju sta rade da misle da to tako treba zalosno. Drzavo Srbijo probudi se. Drzava treba da ima vaspitanje prvo pa onda roditelji.

  • Ja

    10. maj 2019 | 10:59

    Zasto bre covek u zatvor? Jel treba da puste da zlostavljaju dete?!

  • Nataša

    10. maj 2019 | 11:12

    Sramota!!!! A šta je sa maloletnim nasilnikom i njegovim roditeljima!!! Koliku kaznu će oni dobiti !!!!!! Sramota!!!! Čovek štiti svoje dete pao mu je mrak na oči dobro se i iskontrolisao!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA