≫ 

Ivanu je dečko sekao nožem i pekao peglom, a sad je njena drugarica otkrila istinu o "vezi" sa Đorđem

Poznato je i gde je sada Ivana, posle svega što joj se desilo

  • 43
ivana filipovic i djordje Foto: Facebook/ Ivana Filipović

Ivana Filipović (22), studentkinja koju je sredinom marta dečko Đorđe Lacković (24) brutalno tukao, sekao nožem i pekao peglom, otišla je iz Novog Sada na neko vreme u rodno Banovo Polje. Kako saznajemo, ona još nije uspela da se izbori sa svim što joj se dogodilo.

- Ivanu je proganjalo sve što joj se dogodilo, zato je uzela bolovanje u kladionici u kojoj je radila - kaže naš izvor.

Drugarica koja joj je spasila život i koja joj je pomagala dok se oporavljala, Ljubica Pantelić, otišla je u Švedsku, tako da je Ivana ostala sama u Novom Sadu.

U pojedinim medijima pojavile su se čak informacije da je Ljubica bila u tajnoj vezi sa Lackovićem, čak su navodno na sudu pokazane i njihove zajedničke fotografije i intimni snimci, ali kako Telegraf.rs saznaje, to nije istina.

Na pitanje o pisanjima medija i svađi sa Ivanom, Ljubica nam je odmah rekla:

- Da, videla sam to, sve su gluposti, nikakve svađe nije bilo, sve je ok, ne brinite. Otvorila je bolovanje malo devojka, da se odmori, svi je opterećuju na poslu oko toga i svi je ispituju, pa je malo otišla kući.

Ivana Filipović Foto: Facebook/Ivana Filipović

- Otkako se vratila kući, Ivana je dosta povučena, ne izlazi nigde, ne druži se ni sa kim. Otac joj je savetovao da se prebaci u Sremsku Mitrovicu ili Šabac, ali je ona odlučila da se ipak vrati u rodno selo dok se ne oporavi - rekao nam je izvor.

ZBOG LJUBOMORE JE PAKO DEVOJKU PEGLOM I UBADAO JE NOŽEM

Ivana je 12. marta zadobila teške povrede zbog čega je prebacena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odeljenje grudne hirugije.

Osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Zadobila je višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posekotina na butinama.

Lackoviću je po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živeli. Prošle nedelje mu je produžen pritvor za još 30 dana.

"NISAM HTEO TAKO DA JE PREBIJEM"

Đorđe se pred tužiocem branio da "nije hteo da je toliko prebije".

Poludeo sam od ljubomore. Tukao sam Ivanu, ali nisam hteo da ode tako daleko - pravdao se Lacković u Osnovnom sudu u Novom Sadu, piše "Blic".

VIDEO: Ovo su tri stvari koje pomažu ženi da se odbrani od nasilnika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    16. maj 2019 | 12:32

    Ne mogu da verujem da postoji ovakav monstrum. Ako je sve to tačno na dozivotnu. Manijaku je mesto u debelim resetkama.

  • Jex

    16. maj 2019 | 13:48

    E bas bih volela da i njegov dečko u zatvoru bude ljubomoran.😂😂😂

  • Grobbelaar

    16. maj 2019 | 14:00

    Za ovakvo masakriranje, bude li osudjen na robiju, umlatiće ga robijaši do neprepoznatljivosti. Nešto mi nikad nije bilo žao svakvog zlotvora koji se brutalno iživljava nad slabijim od sebe. Možda nije hrišćanski, ali ono naše - ko tebe kamenom, ti njega hlebom - nas je i dovelo, kao narod, do ovde...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA