≫ 

Stravična nesreća na autoputu Beograd-Niš: Muškarac poginuo na licu mesta, a jedna srpska ministarka za dlaku izbegla tragediju

Na delove vozila koji su se od siline udara rasuli po putu naletela su dva vozila Vlade

  • 18

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati na autoputu Beograd-Niš, poginuo je muškarac star oko 30 godina.

Nesreća se dogodila na delu put Grocka-Begaljičko brdo, kada je automobil marke "pežo" kragujevačkih registarskih oznaka, izleteo sa kolovoza iz za sada neutvrđenih razloga i udario u stub nadvožnjaka.

Vozilom je upravljalo NN muško lice, starosti oko 30 godina, a od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta. Nekoliko trenutaka kasnije na delove vozila koji su se od siline udara rasuli po kolovozu, naletela su dva vozila Vlade Republike Srbije.

Naime, oni su udarili u točak i viljušku "pežoa" koji su ostali na asfaltu. Kako saznajemo, u jednom od vozila Vlade nalazila se i ministarka Jadranka Joksimović.

Na sreću, u vozilima Vlade Srbije niko nije povređen.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    17. maj 2019 | 06:34

    U svajcarsko ministri vlade voze se vozom autobusem ili biciklom na posao u cetrdeset godina provedenih tamo nisam video ni jedno vozilo obelezeno rotacionim svetlima da juri kao da bezi od nekoga osim vozila policije u srbiji se ponasaju kao na trku i vrlo bahato u saobracaju .

  • Ministarka

    17. maj 2019 | 08:29

    Ko je ta ministarka koja mora sa dva auta na put..cime li je to zaslužila..niko je nebi ni u autobusu prepoznao..

  • PeraLaza

    17. maj 2019 | 00:43

    Bio sam cekao da krene saobracaj i posle sam video jadnog decka kako lezi ma ulici pokriven belim prekrivacem dok kisa pada. Nikada necu obrisati tu sliku iz glave. Nek pociva u miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA