Stravična pozadina hapšenja u Beogradu: Cela porodica podvodila devojku (19), morala je da spava i s trojicom dnevno

Kuća za podvođenje izgleda kao tvrđava opasana visokim zidinama i sa čak 30 kamera

  • 5

Iza hapšenja cele jedne porodice u Beogradu krije se stravična priča. Iza rešetaka se našlo osam osoba zbog sumnje da su primoravali devojke, među kojima i svoju snaju (19), da se bave prostitucijom. To su Jasmina Nikolić (44), vođa grupe, njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19) i Demiri Bajram (46), koji je najčešće radio kao vozač. Lisice na ruke stavljene su i Jasmininom deveru Zoranu Nikoliću (42), kao i Marini Radosavljević (38) i Andrijani Stojanović (22).

U biznis se, piše portal "Republika", uključila i Jasminina ćerka Kristina, koja se javljala na telefon, a potencijalnim klijentima se predstavljala kao prostitutka iz oglasa!

Kristina je, navodi ovaj portal, ugovarala sastanke, da bi potom Bajram i Miroljub vozili snaju na sastanke s klijentima s kojima se viđala po stanovima i motelima. Seksualne usluge naplaćivali su 100 evra po satu, a žrtva je bukvalno ceo dan morala da spava s mušterijama. Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi makroe.

Malobrojne komšije su znale da se oni bave kriminalom, ali su bili ubeđeni da švercuju migrante preko granice. Ostali su u šoku kad su saznali da su Nikolići zgrnuli milione na podvođenju i prostituciji, prenosi "Informer".

- Nikolić je zajedno sa Radosavljevićevom i Stojanovićevom 2015. vrbovao tada maloletnu devojku da se bavi prostitucijom. Ona je bila u teškoj materijalnoj situaciji, što su uhapšeni iskoristili. Obećavali su joj da će je spasti bede i da će joj obezbediti smeštaj, hranu, ali i narkotike. Potom su je, kako se pretpostavlja, uz silu i pretnju, primoravali da se svaki dan bavi prostitucijom, a mušterije je nalazila na Plavom mostu. Na isti način tokom 2018. vrbovalisu i 29-godišnju devojku - priča izvor Srpskog telegrafa.

Vila Nikolića, inače, izgleda kao tvrđava opasana visokim zidovima, a u oči upadaju mnogobrojne sigurnosne kamere. Reporter Informera izbrojao ih je tridesetak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Contessa

    17. maj 2019 | 07:29

    A gde je kuća,dajte sliku

  • Djetic

    17. maj 2019 | 09:38

    Zaradili su milione od podvodjenja jedne zene? Ma dajte,uradite domaci zadatak kako treba i vidite sta se iza svega krije kada je toliko njih upleteno.

  • Anka

    17. maj 2019 | 09:50

    Neka fina porodica I DECU UVUKLI U KRIMINAL BRAVO!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA