≫ 

Diler heroina napao policajce prilikom hapšenja: Pokušali da ga presretnu u Novom Sadu, a on se zakucao u njih autom

Povređena su dva inspektora

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. K. (40), sa područja Temerina, kod koga je pronađeno oko 450 grama heroina, digitalna vaga sa tragovima narkotika i znatna suma novca, u domaćoj i stranoj valuti, koji je stečen prodajom droge.

- Prilikom hapšenja, B. K. se oglušio o naređenje policije da se zaustavi i udario je svojim automobilom u službeno vozilo u kome su, tom prilikom, lakše povređena dva inspektora. Zatim je ometao policijske službenike u vršenju dužnosti, odbijajući da izađe iz vozila - navode u Policijskoj upravi u Novom Sadu.

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uništenje i oštećenje tuđe stvari i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje.

VIDEO: Veliko hapšenje dilera u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA