≫ 

"Anđele moj, brzo ću ti doći, jer ne mogu bez tebe": Potresna poruka majke čiju je kćer ubio Srbin u Las Vegasu (FOTO)

Iza Zvjezdane je ostalo dvoje dece

  • 9

"Nikada te prežaliti neću jer si moj anđeo koji me držao na zemlji ovoj..."

Ovako počinje potresna poruka Mirjane Kostić Vlajić, majke Zvjezdane Bencun koju je muž, inače Srbin iz Like, ubio u u stanu u Las Vegasu, gde su inače živeli sa dvojicom sinova. Slobodan Miljuš (37) krvnički je pretukao Zvjezdanu bejzbol palicom, a onda ležao pored nje dok je izdisala.

Zvjezdana Bencun Ubijena Zvjezdana, Foto: Facebook

Zvjezdana je još imala slab puls kada su stigli policija i Hitna pomoć, ali je preminula ubrzo po prijemu u bolnicu. Njena majka Mirjana ne može da se pomiri sa strašnim gubitkom. Na Fejsbuku ostavlja fotografije svoje miljenice, a napisala je i potresnu oproštajnu poruku.

Slobodan Miljus Slobodan Miljuš sa decom, Foto: Facebook/Slobodan Miljus

Nikada te prežaliti neću jer si moj anđeo koji me držao na zemlji ovoj. Bez tebe živeti ni ja ne mogu, ti si mi bila zrak koji udišem. Majka će ti brzo doći jer ne mogu bez tebe da dišem. Ne vredi život bez tebe - napisala je Mirjana.

Ubistvo, sudeći po porukama na Fejsbuku, počinjeno samo nekoliko dana nakon što se Mirjana udala. Pretpostavlja se da je Slobodan ubio Zvjezdanu zato što mu je, nakon 13 godina braka, Zvjezdana rekla da hoće razvod.

Zvjezdana Bencun, Mirjana Kostić Vlajić Zvjezdana sa mamom, Foto: Facebook

Ubistvo je prijavio njihov 12-godišnji sin. On je pozvao policiju i rekao da je njegov otac istukao majku bejzbol palicom. Policija je dečaka pokupila na obližnjoj benzinskoj pumpi i odvela ga u policijski automobil, a onda je otišla do njihovog stana gde su zatekli otvoreni prozor spavaće sobe.

las vegas, ubistvo, srbin, slobodan miljuš Mesto ubistva, Printskrin: Kanal FOX5

Tamo su zatekli jeziv prizor - Zvjezdana je bila u lokvi krvi, dok je Slobodan ležao pored nje, nepovređen.

Slobodan Miljuš Slobodan Miljuš nakon hapšenja, Foto: Facebook

Inače, oni su već nekoliko godina živeli u Las Vegasu. Slobodan je bio vozač i često je bio na putu, a Zvjezdana je radila i više poslova istovremeno kako bi prehranila decu.

(M. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA