≫ 

Detalji sukoba u Narodnom pozorištu: "Pijana mi se drala na uvo i pljuvala me"

Balerina D. K. je policajcima ispričala da joj je glumac udario šamar, a na isto se požalila i konobarica

  • 8

U bifeu Narodnog pozorišta u Beogradu sinoć je došlo do incidenta u kom je glumac Tanasije Uzunović navodno ošamario balerinu D. K, ali i konobaricu koja je radila u bifeu pozorišta.

Balerina D. K. je policajcima koji su ubrzo nakon incidenta stigli na lice mesta ispričala da joj je glumac udario šamar, a na isto se požalila i konobarica. Sukob između Tanasija Uzunovića, balerine D. K. i konobarice odigrao se u večernjim satima, neposredno posle predstave "Put u Damask" u bifeu Narodnog pozorišta.

Balerina, koja je ujedno i vlasnica bifea koji radi u okviru Narodnog pozorišta, pozvala je policiju da prijavi napad i rekla glumcu da sačeka da dođu. Glumac je na to odgovorio da će biti u kafiću pored i da policija može tamo da ga nađe.

Policija je ubrzo stigla u bife Narodnog pozorišta gde je saslušala sve prisutne, koji su potvrdili da je došlo do incidenta, a onda su otišli u obližnji kafić gde je ih je glumac čekao. On je tada ispričao svoju verziju priče. Konsultovan je dežurni tužilac koji je rekao da će glumac krivično odgovarati ukoliko balerina i konobarica imaju teške telesne povrede zbog čega su morale da idu na lekarski pregled. Sada se čekaju lekarski nalazi ošamarenih devojaka, nakon čega će biti doneta odluka.

Beograd, Narodno pozorište Narodno pozorište, Foto: A.Nalbantjan

NIJE BILO ŠAMARANJA

Podsetimo, Tanasije Uzunović je ranije ispričao svoju verziju priče u kojoj tvrdi da šamaranja nije bilo.

- Nikakav šamar nije bio. Bila je buka, užasna u bifeu, tolika da nisam mogao posle predstave da popijem piće. U pet sati sam došao da odigram predstavu "Put u Damask", ali bilo je toliko bučno da nisam mogao da sedim, rekao sam im da smanje malo, ali nisu hteli. Otišao sam, odigrao predstavu i vratio se. Popio sam bezalkoholno pivo i zamolio ponovo tu istu radnicu, koju sam zamolio kada sam dolazio pre predstave, da smanji buku. Oni su igrali po stolovima, bilo je pijano društvo. Pozvao sam vlasnicu koja je balerina u Narodnom pozorištu, pa sam i nju zamolio da smanje muziku, na šta je ona rekla da ja u životu nisam zaradio te pare koje je ona dala Narodnom pozorištu. Rekla mi je da ona može da radi šta hoće, a ja njoj da imam ista prava kao oni - rekao je Uzunović i dodao:

- Pijana mi se drala na uvo i pljuvala me, kada moram tako da kažem. Samo sam je rukom sklonio, da sam je udario nešto bi se videlo. Ispričao sam policiji o čemu se radi, a oni su naravno sve shvatili, jer ovo nije prvi put.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    21. maj 2019 | 16:12

    Privatna kafana sa lumperajkom za vreme predstave, u Narodnom pozoristu??!! Recite da to nije istina! Da to u normalnom svetu nije moguce!

  • kiza

    21. maj 2019 | 15:57

    Balerina, koja je ujedno i vlasnica bifea koji radi u okviru Narodnog pozorišta. Hahaha pa da se smeješ i plačeš em muze za platu pa još dobila i prostor.EEEEj pa ko je ovde lud.Zašto samo inicijali balerine-ugostiteljke.Retko ko kao gospodin Uzunović ume na ekranu da dočara ono pravo izvorno Srpsko.Šamare ne odobravam ni u kakvim okolnostima pogotovo ženama.

  • Sara

    21. maj 2019 | 21:46

    Balerina se zaigrala debelo ...zelela bih da svi ansambli bojkotuju nejno ponasanje i bife koji je uzasan. Sa bordo tapetima vise lici na kupleraj. Upravnica Vujic Ivana bi trebalo da je vec reagovala !!! Napolje sa takvima pa nek plesu van pozorista !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA