Uhapšen napadač na taksistu u Novom Beogradu: Bivši robijaš pretio vozaču i pratio ga, a zatim ga udario

Odranije poznat policiji zbog podsrekivanja na ubistvo

  • 4

Vuk D. (37) iz Zemuna uhapšen je zbog sumnje da je juče jednom taksisti pretio iz kola u pokretu i pratio ga od Brankovog mosta do Omladinskih brigada, pa da je, kada su stigli drugi taksisti u pomoć i preprečili mu put, izašao iz kola, udario jednog od njih i pobegao.

Iz policije je saopšteno da je Vuku D. određeno 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, kao i da je ranije osuđivan za ubistvo.

Prema saznanjima "Blica", uhapšeni je poznat organima reda zbog ubistva Miloša Ostojića, zločina koji se dogodio u februaru 2008. godine. Naime, utvrđeno je da je on, tada dvadesetpetogodišnjak, podstrekao na zločin Nebojšu Đorđevića.

Vuk D. i Ostojić su imali zajednički narko-biznis. Danilović je nabavljao drogu od Ostojića, a zatim je preprodavao u Beogradu i Austriji. Naime, poslednje dve ture narkotika koje je Ostojić prodao Daniloviću su bile lošeg kvaliteta. Danilović nije uspeo da povrati novac uložen u drogu, zbog čega je okrivio Ostojića. Potom je sa planom da Ostojića zastraši i puca mu u noge unajmio Đorđevića, koji je takođe od njega kupovao drogu. Prvobitni plan zastrašivanja pretvorio se u ubistvo, jer je Ostojić video lice ubice.

Đorđević je 2008. godine policiji ispričao šta se dogodilo, pa je tako, između ostalog, rekao: "Pucao sam mu u grudi dva puta. Video mi je lice i nisam mogao da ga ostavim živog."

Danilović je posle ubistva uz falsifikovan pasoš otputovao u Hrvatsku kako bi sebi obezbedio alibi, a zatim se vratio u Beograd, da bi prisustvovao Ostojićevoj sahrani. Istovremeno se ušlo i u trag Đorđeviću koji je od Danilovića kupovao drogu za sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eee

    23. maj 2019 | 19:56

    Ovo su vam vozaci Car Go, dileri i ubice. Samo se vi vozite sa nn licima.

  • X

    23. maj 2019 | 19:20

    Bravo policijo hapsi nasilnike koji se izivljavaju nad postenim svetom koji rade i zaradjuju na posten nacin,danas je to jadni taksista koji je covek bio na svom radnom mestu a sutra ko zna ko od nas.

  • Ema

    23. maj 2019 | 19:43

    Hapsi robijase sto maltretiraju postene gradjane,ne mogu da se izivljavaju kako kome padne na pamet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA