≫ 

Mirjana je sa roditeljima ubijena jutros u Novom Sadu: Njen muž je glavni osumnjičeni (FOTO)

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu (32)

  • 23

Mirjana Janković (32) ubijena je jutros oko 8 sati u svojoj porodičnoj kući u Novom Sadu. Zajedno sa njom stradali su i njeni roditelji Branislav i Nada, a prema prvim i nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je ubistva počinio zet porodice Pajić, Mirjanin muž.

Do stravičnog trostrukog ubistva došlo je na Telepu, u ulici Šandora Petefija. Otac, majka i ćerka pronađeni su sa ranama na glavi.

Bez znakova života policija je zatekla Branislava Pajića (57), njegovu suprugu Nadu Pajić (57) i njihovu ćerku Mirjanu Janković (32).

Mirjana Janković Stradala Mirjana Foto: Facebook/Privatna arhiva

Policija je odmah blokirala i obezbedila dokaze na mestu nezapamćenog zločina. Policiju je, po prvim infomracijama, pozvao sestrić porodice Pajić, koji je otvorio kapiju i video krv.

Kako nezvanično saznaju mediji, protiv Mirjaninog muža postojala je već izrečena meru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je pre izvesnog vremena podneta i krivična prijava za nasilje u porodici.

VIDEO SA LICA MESTA - Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

VIDEO: Godišnjica najvećeg masakra u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle na naš račun

    24. maj 2019 | 11:20

    Normalna porodica nestade, a ostade nam ova budala da ga doživotno mi izdržavamo. Troškovi za policiju, istražne organe koji vrše uviđaj, neuropsihijatrijski pregled da se utvrdi da li je zdrav, troškovi za suđenje i još koliko godina u zatvoru smeštaj, hrana, obezbeđenje. Mora se uvesti teška robija sa radom, da zaradi za sve što potroši, a ko neće da radi, držati ga na hlebu i vodi.

  • Misa

    24. maj 2019 | 10:52

    Sta drugo, nego dozivotna robija.

  • RICINUS

    24. maj 2019 | 10:40

    Pod hitno uvesti smrtnu kaznu... Ako je napastiniku uručena mera zabrane prilaska da moze dobiti višegodišnjeg robiju ili nužna odbrana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA