≫ 

Mirjana je 2 puta bežala od Gorana jer ju je tukao: Niko ne zna gde su jutros bila njihova deca kada se dogodilo ubistvo

Goran je pre nekoliko dana dobio zabranu prilaska

  • 11

Za trostruko ubistvo koje se dogodilo jutros u Novom Sadu kada su ubijena tri člana porodice Pajić - Branislav (57), njegova supruga Nada (57) i ćerka Mirjana Janković (32), glavni osumnjičeni je Goran Janković (36), Mirjanin suprug. Prema prvim informacijama, Goran je vulkanizer iz Veternika i u poslednje vreme je u lošim odnosima sa ubijenom Mirjanom, zbog čega ga je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici. Goran je tada dobio zabranu prilaska. Uz to, ima i prijavu za ilegalno posedovanje oružja.

Mirjana i Goran su bili nekoliko godina u braku i dva puta su se rastajali jer je on bio nasilan prema njoj. Kako pričaju komšije porodice Pajić, ona se nedavno vratila u porodičnu kuću svojih roditelja gde je jutros i ubijena.

Njih dvoje imaju dvoje male dece, i za sada je potpuno nejasno šta je sa njima i gde su deca bila kada se jeziv zločin odigrao.

Goran Janković, Mirjana Pajić Janković Mirjana i Goran su imali turbulentan brak/ Foto: Facebook

- Oni su bili neko vreme u braku kada su dobili prvo dete. Međutim ubrzo su se rastali zbog nasilja i ona se vratila kod roditelja. Međutim, posle nekog vremena su se pomirili, dobili drugo dete... Svi smo mislili da će ovaj put sve biti u redu, da su se smirili - priča komšinica porodice Pajić.

Međutim, i nakon što su dobili drugo dete, ponovo su nastali problemi i Mirjana je Gorana ponovo 10. maja prijavila za nasilje u porodici i vratila se kod roditelja. On je tada dobio zabranu prilaska.

UBIJENA CELA PORODICA

U stanu su bez znakova života jutros pronađeni Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32).

Kako se nezvanično saznaje, ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora. Svo troje ubijenih imaju povrede na glavi.

Novi Sad, ubistvo Kuća u kojoj je ubijena porodica Pajić/ Foto: 021.rs

Prvi je na stravičan prizor naišao sestrić koji je otvorio kapiju, video krv i odmah pozvao policiju.

Policija je odmah sve blokirala kako bi obezbedila dokaze i što pre identifikovala i uhapsila ubicu.

Prvi rezultati istrage ukazuju da postoje indicije da je trostruko ubistvo izvršio suprug Mirjane Janković.

VIDEO SA LICA MESTA - Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

VIDEO: Godišnjica najvećeg masakra u Srbiji

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna Sabac

    24. maj 2019 | 12:22

    Zanemi covek kad sazna ovakvu .Sta li je ludak uradio sa decom .

  • Boža zemunac

    24. maj 2019 | 13:05

    Devojke, žene , dobro razmislite i otvorite oči za koga se udajete. I sada šta sledi ? Doživotna. More kakva doživotna,za ubicu je smrtna kazna. Vratiti smrtnu kaznu pod hitno.

  • Mima

    24. maj 2019 | 12:37

    Uzas!Gde li su deca?Tuga...😞😞😞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA