≫ 

Zločin u Bačkoj: Polio suprugu benzinom i zapalio je, pa pokušao da se ubije

K. L. je sada u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život

  • 34

Užasna porodična tragedija desila se sinoć u mestu Mol u Bačkoj. Prema nezvaničnim informacijama motiv ove nesreće je najverovatnije bila ljubomora.

Do tragedije je došlo kada je pedeset osmogodišnji K. L. (1961) u trenutku rastrojstva polio benzinom svoju suprugu S. L. (1972) i zapalio je, a potom pokušao samoubistvo, prenosi Kurir.

Kako nezvanično saznajemo, on je ženu polio benzinom, ali je onda hteo da je ugasi, ali kako nije uspeo, pokušao je da se ubije tako što je sebi dao 20 doza insulina, pošto je dijabetičar.

K. L. je sada u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, a kada su u njihovu kuću došli policija i Hitna pomoć, nesrećna žena je već bila preminula.

Kako Telegraf saznaje, u ovom slučaju nije bilo prethodnih prijava za porodično nasilje.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36

(*ovo je broj SOS telefona licenciranog od Ministarstva za RZBSP)

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ladybug

    25. maj 2019 | 12:40

    Boze dragi, dokle bre vise? Dokle? Ostavite te jadnice koje su ocigledno prinudjene da trpe vas alkoholicare i nistarije, na miru! Da se uvede psihijatrijski pregled za sve muskarce pod obavezno! Bede ljudske!

  • Bratija

    25. maj 2019 | 12:08

    Ne daj boze strasno, a imam jedan primer od kako je krenuo taj zakon o tim zastitama zena to se desava, daleko od toga da podržavam nasilje, al imam primer jedan blizu mene, gde zena provocira coveka ni sam ne znam kako trpi a i sta je njoj cilj

  • srdjan

    25. maj 2019 | 12:25

    Svakim danom sve vise napredujemo, nezadrzivo idemo krupnim koracim... Vidis, npr. ovaj je pokuso da je ugasi, naspram onog juce vec je bolje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA