≫ 

U ovom brodu se 3 dana krio osumnjičeni za ubistvo žene i njenih roditelja, a kod njega je otkriveno i oružje prilikom hapšenja

Lisice na ruke stavljene su mu kada ga su ga policajci ugledali u jednom šumarku nedaleko od obale

  • 3

Goran Janković iz Novog Sada, osumnjičen za trostruko ubistvo, uhapšen je posle tri dana. On je pronađen kod Brodogradilišta i krio se u napuštenom brodu.

Policajci su još sinoć oko 23 časa dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cele noći patrolirali tim delom Limana 4.

Lisice na ruke stavljene su mu kada ga su ga policajci ugledali u jednom šumarku nedaleko od obale, blizu Brodogradilišta. Prilikom hapšenja Gorana Jankovića, pronađen je nož, a Janković se sumnjiči da je deo svoje porodice ubio čekićem.

Goran Janković hapsenje

Hapšenje Jankovića, Foto: Pink.rs

On je osumnjičen da je pre tri dana izvršio trostruko ubistvo u novosadskom naselju Telep. Sumnja se da je svoju suprugu Mirjanu Janković (31) i njene roditelje Branislava (63) i Nadu (57) Pajić, ubio tupim predmetom.

Hapšenje, Goran Janković

Privođenje Jankovića, Foto: MUP

Da zločin bude još jeziviji, to je uradio pred Mirjaninom i njegovom maloletnom decom. Njihov stariji sin (10) je, nakon što je Janković pobegao iz kuće pozvao ujaka i rekao mu da je njegov otac ubio njegovu mamu, babu i dedu.

Goran Jankovic, ubica, Novi Sad

Janković sa suprugom i sinom, Foto: Facebook/Goran Jankovic

Kako se pretpostavlja, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. Goran je, navodno, bio ubeđen da Mirjana ima drugog i da ga vara. Jankovića je Mirjana pre samo dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i on je tada dobio zabranu prilaska supruzi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klek

    27. maj 2019 | 17:31

    On se ponaša, kao da ga hapse zbog huliganstva na utakmici, još i gleda u kameru kakva psihopata

  • Rada

    27. maj 2019 | 15:31

    Imao noz?To znaci da bi on napao nekog od policajaca,naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA