≫ 

Iza rešetaka očuh i majka devojčice koja je pala sa terase u Negotinu

Nesrećno dete imalo je vidljivu povredu jedne ruke i povredu glave

  • 7

Nakon što je jutros oko 4.10 sati devojčica stara dve i po godine mrtva donesena u Hitnu službu u Negotinu, nakon informativnog razgovora, negotinska policija je odredila pritvor do 48 sati očuhu devojčice Zoranu A.(29) iz negotinskog sela Prahovo i njegovoj nevenčanoj supruzi, majci devojčice iz Bora.

- Devojčica je preminula za sada pod nerazjašnjenim okolnostima. Oba nevenčana supružnika su kazala da je devojčica pala sa terase. U njihovoj kući tokom dana su forezničari sakupljali tragove koji idu na dalju obradu. Takođe, naložena je obdukcija tela devojčice ne bi li se utvrdio tačan uzrok smrti - kažu nezvanično nadležni.

Devojčicu su majka i očuh u ranim jutarnjim satima dovezli u negotinsku hitnu službu, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Nesrećno dete imalo je vidljivu povredu jedne ruke i povredu glave.

Intenzivna istraga je u toku.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    27. maj 2019 | 21:11

    Na dozivotnu odmah i jedno i drugo!!! Nikada mi nece biti jasno, kako majke koje se preudaju dopustaju novom muzu da im maltretira dete i cesto same ucestvuju u tome i kako novi muzevi mogu to da rade, pa pre nego sto ju je ozenio znao je da ima dete!! Ne mogu da verujem da je pojedinim zenama vazniji k....c od sopstvenog deteta! Jadno!

  • brko

    27. maj 2019 | 20:46

    Sta je dijete od nepunetri godine tražilo na terasi u četiri. sata u jutro Izgleda imamo prve kandidate za primjenu Tijaninog zakona

  • Anka

    27. maj 2019 | 20:42

    Sumnjivo.Sta je dete radilo na terasi tako rano????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA