≫ 

Maloletnik dobio 9 godina zatvora za ubistvo: Prišao mladiću u centru Novog Pazara i izrešetao ga

On je, pola sata posle ponoći, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u mladića koji je ubrzo podlegao povredama

  • 2

Viši sud u Novom Pazaru osudio je F.S. (17) na devet godina zatvora zbog ubistva Damira Zečića (19) u januaru ove godine, saznaje radio Sto plus.

Presudom je F.S. proglašen krivim za izvršenje krivičnog dela ubistvo, za koje je osuđen na osam godina zatvora, dok je za nedozvoljeno nošenje oružja dobio dve godine, a što je pretvoreno u jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od devet godina.

Branilac F.S. i Više javno tužilaštvo imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Maloletni F.S. osuđen je jer je 14. januara ove godine, pola sata posle ponoći, na Platou Srđana Aleksića u Novom Pazaru, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u Zečića koji je ubrzo podlegao povredama.

(Telegraf.rs/ Radiostoplus.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šumadinac

    28. maj 2019 | 21:16

    Jadna je država gde se za razbojništvo sa ubistvom dobije 9 godina zatvora. Sad onaj pokojni kao treba da bude zadovoljan što ga je ubio maloletnik. Ovo je u stvari reklamni poziv za maloletne ubice, obećanje da neće dugo biti u zatvoru ako ubiju nekoga. Zakonodavni organi Srbije sada preuzimaju potpunu odgovornost za svakog mrtvog koga ubije maloletna osoba i red bi bio da u svakom pojedinačnom slučaju ubistva neko od njih odsluži ostatak zatvorske kazne do 40 godina.

  • Nenad

    29. maj 2019 | 00:31

    Za 9 godina u zatvoru ce da se prekali u pravog ubicu a samo 27 godina, ako ne izadje pre. Posle moze da nastavi karijeru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA