≫ 

Devojčicu (3) iz Negotina na večni počinak ispratila najtužnija povorka: Majka nije bila na sahrani, i dalje je u pritvoru

Na društvenim mrežama se danas pojavila i lažna slika deteta u kovčegu, veoma uznemirujućeg sadržaja

  • 39

U Prahovu kod Negotina u 13 sati krenula je najtužnija povorka ka groblju. Porodica i meštani na večni počinak ispratili su trogodišnju devojčicu koju je, kako se sumnja, pre dva dana na smrt pretukao očuh Zoran Albić. 

Majka devojčice, Vesna, zadržana je u pritvoru. U policiji su saslušani njen zakoniti muž, stričevi, dede, i svi su svedočili da Vesna "nikada nije digla ruku na dete". Ipak, majka je i pored toga ostala pri svojoj izjavi povodom ove tragedije.

- I dalje se sumnja da je Zoran izmislio da je Vesna učestvovala u nasilju nad detetom, ali će se istragom utvrditi istina - navodi izvor iz tužilaštva.

Danas se na društvenim mrežama pojavila i lažna slika deteta u kovčegu, veoma uznemirujućeg sadržaja.

Zoran Albic

Vesna i njen ljubavnik Zoran, Foto: Facebook/Foto: Telegraf

Podsetimo, na predlog Višeg tužilaštva u Negotinu koje vodi istragu, osumnjičenom Zoranu i Vesni je za nezapamćeni zločin određen pritvor do 30 dana.

- Dokazi koji su do sada prikupljeni ni na koji način ne ukazuju na to da je majka učestvovala u zločinu. S obzirom na to da ju je osumnjičeni označio kao saučesnicu, ali i zbog dokaza koji tek treba da nam budu dostavljeni, tužilaštvo će svakako ispitivati i njenu eventualnu odgovornost u ovom slučaju - rekli su u Višem tužilaštvu u Negotinu.

Prema informacijama iz istrage, na zidu iznad kreveta u kojem je sada pokojna devojčica spavala, pronađeni su tragovi krvi. DNK analiza tragova, koja se radi na zahtev tužilaštva, trebalo bi da odgovori na pitanje čija je to krv i na koji način je dospela na ovo mesto.

Obdukcija nastradale devojčice, kako je rečeno u tužilaštvu, isključila je mogućnost da su povrede koje su utvrđene mogle da nastanu padom sa terase. Više pojedinosti o ozledama koje su uočene na devojčicinom telu i mehanizam njihovog nastanka znaće se kada izveštaj obducenata bude dostavljen tužilaštvu. U nastavku istrage, kako saznajemo, biće urađeno psihijatrijsko i psihološko veštačenje za oboje osumnjičenih.

VIDEO: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja J

    30. maj 2019 | 16:58

    Molim vas ovo debelo cudoviste ne nazivajte majkom. To je uvreda za sve casne majke ovog sveta. A za ovog narkomancica,svaki komentar je suvisan.

  • Ax

    30. maj 2019 | 15:41

    Ako je došla u bolnicu i rekla da je dete palo sa terase, onda je ona saučesnik ubistva.

  • Ja

    30. maj 2019 | 14:21

    Pod hitno vratiti smrtnu kaznu. Neki ne zaslužuju da žive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA