≫ 

Navijači napali policajca koji je obezbeđivao proslavu male mature na Karaburmi?

Prema rečima direktora škole Ivana Ćilerdžića, niko od maturanata škole nije učestvovao u incidentu

  • 6
Baklja, 157 Derbi, FK Crvena zvezda, FK Partizan Foto: A. Nalbantjan

Nekoliko maloletnika napalo je i povredilo policajca u civilu Lj. J. u sredu uveče u dvorištu beogradske Osnovne škole "Jovan Popović" na Karaburmi, na proslavi male mature, piše Republika. Tri maloletnika osumnjičena za napad su uhapšena, a policajac je lakše povređen.

Prema rečima direktora škole Ivana Ćilerdžića, niko od maturanata nije učestvovao u incidentu.

- Inicijativa za organizovanje proslave male mature potekla je od saveta roditelja i mi, kao škola, nismo imali veze sa organizacijom. Naravno da smo se saglasili sa njihovom molbom da se proslava organizuje u dvorištu škole. Oko 20 časova pored škole se pojavila grupa mladih, koji, koliko znam, nisu ni bivši učenici naše škole. U dvorištu je bilo i policajaca u civilu i u uniformi. Jedan od tih momaka zapalio je baklju, a policajac u civilu je pokušao da mu je oduzme i tu je došlo do incidenta - ispričao je direktor škole i dodao da je skup bio uredno prijavljen policiji.

Pesnica, tuča, nasilje, batine Policajcu pocepana usna, a ima i podlive, Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

NEKOLIKO UDARACA "ZARADIO" POLICAJAC

Kako ističe direktor, mladići su nekoliko puta udarili policajca L. J, kome je kasnije ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru. Njemu je povređena glava, konstatovani su mu krvni podlivi, a iscepana mu je i usna.

- Ceo događaj su snimile kamere za video-nadzor i, ukoliko policija zatraži snimke, mi ćemo ih dostaviti. U pitanju su, najverovatnije, navijači, kojih ima dosta u ovom kraju. Mi ne možemo da kontrolišemo ko sve dolazi u dvorište, pogotovo preko noći - rekao je direktor Osnovne škole "Jovan Popović".

PO DVORIŠTU VRŠLJAJU I DILERI

Inače, ovo nije prvi put da se u dvorištu ove obrazovne ustanove događaju incidenti. Pre nekoliko godina policija je u dvorištu uhapsila maloletnika koji je bio osumnjičen za dilovanje narkotika. Prilikom hapšenja, diler, inače maloletnik koji je imao 16 godina, čak je teže povredio jednog od policajaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Любитель

    7. jun 2019 | 08:20

    Вишак енергије, слободног времена и хормона оваквима треба омогућити принудни рад под адекватним надзором на окопавању и корисном раду за друштво.

  • Tamara

    7. jun 2019 | 08:17

    Nasa zlatna omladina jadni su oni tesko drzavi i roditeljima sa njima

  • Perke

    7. jun 2019 | 07:41

    Beograd je dno dna..rupetina puna taloga i sabana..jedno uzasno mesto za odrastanje i vaspitavanje dece..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA