≫ 

Pucnjava na splavu kod Sajma: Obezbeđenje mu nije dalo pijanom da uđe, on ispraznio ceo šaržer i ranio trojicu

Ranjeni su Marko M. (32), Zoran Lj. (38) i Nemanja I. (27)

  • 10

U pucnjavi koja se dogodila na keju ispred jednog od splavova u visini Beogradskog sajma, teško su ranjena tri muškarca.

Oni su ambulantnim kolima hitno prevezeni u Urgentni centar, a kako se saznaje, ranjeni su u ruke i noge.

U pucnjavi su ranjeni Marko M. (32), Zoran Lj. (38) i Nemanja I. (27).

Na njih je iz pištolja pucao zasad neidentifikovani muškarac za kojim policija traga i koji je u pomenuti lokal pokušao da uđe u vidno alkoholisanom stanju, ali ga obezbeđenje nije pustilo unutra.

Do pucnjave je došlo ispred splava "Kućica".

- Napadač se posle zabranjenog ulaska "izgubio" na pola sata, vratio se sa "partnerom" naoružan i upucao taksistu, obezbeđenje i konobara koji je u tom trenutku bio na pauzi. Ispalio je ceo šaržer - ispričao nam je izvor iz lokala, koji je želeo da ostane anoniman.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЋупричанинSWE

    8. jun 2019 | 10:52

    Кога занимају полу-вести? Или објавите све податке са сликама и свим подацима или немојте да нас замарате глупостима!

  • Vana

    8. jun 2019 | 10:04

    Od ranije poznati policiji

  • Svaka cast

    8. jun 2019 | 14:25

    Ne znam detalje posto ih niste objavili,ali smem da se kladim da nije iz cista mira. To obezbedjenje po splavovima je tako bahato i bezobrazno i ruke su im odresene u svakom pogledu. Bio sam prisutan bezbroj puta kad su tukli ljude bez ikakvog razloga. Jednog momka su 5 minuta tukli njih dvojica ispred jednog splava na istom mestu dok ih je decko molio da prestanu i izvinjavao se,a pritom se vidi da decko nije iz te price. Na kraju je ostao nepomicno da lezi. Mnogo im se daje za pravo i nikad ne odgovaraju za to sto rade,njihov posao treba da bude da izbace nekoga ako pravi probleme i da mu ne daju da udje na splav,a ne da se zverski izivljavaju na ljudima koji popiju. Ne opravdavam tog sto ih je upucao ali trrba sagledati sve stvari i videti sta je razlog njegove takve reakcije. Ne mogu garantovati da ja ne bi isto tako postupio da me zverski prebiju njih dvojica trojica. U svakom slucaju nek se zapitaju stave prst na celo i brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA