≫ 

Uhapšen napadač na Žiku Šarenicu: "Mislio je da čovek na traktoru želi da ga pozdravi, a onda je sevnula pesnica"

Policija je vrlo brzo nakon incidenta uhvatila čoveka koji je pesnicom udario voditelja

  • 16

Mionička policija je uhapsila je muškarca koji je juče, pred početak emisije "Žikina šarenica", koja se emitovala uživo iz Mionice, pesnicom udario autora i voditelja te emisije Živorada Nikolića.

Kako saznajemo uhapšen je Slobodan P. (50) iz mioničkog sela Sanković. On je pred početak emisije, oko 9.30 časova, traktorom uleteo u pešačku zonu, gde su se odvijale pripreme za početak emisije.

Vozač je traktorom oborio postavljenu žardinjeru i velikom brzinom ušao u pešačku zonu, i na taj način ugrozio bezbednost oko 30 ljudi koji su došli na snimanje emisije.

Hapšenje, lisice Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P.; Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Onda je prišao autoru emisije Žiki Šarenici i pesnicom ga udario u predelu glave. Nikolić, na sreću, nije zadobio povrede, a kako saznajemo, traktorista mu je uputio više pogrdnih reči, među kojima je: "J***m ti majku pedofilsku".

Kako saznajemo, Nikolić je u prvi mah pomislio da je čovek koji je bio na traktoru došao da ga pozdravi, međutim, on ga je, čim mu je prišao, udario pesnicom u glavu.

Incident se dogodio pola sata pred početak emisije. Mionička policija je vrlo brzo uhapsila Slobodana P. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Nezvanično saznajemo da je uhapšeni ima psihičkih problema i da mu je 2017. godine izrečena mera psihijatrijskog lečenja.

VIDEO: Lokalni ruski političar prebio novinara tokom intervjua

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎🤐😜

    10. jun 2019 | 09:11

    Ne opravdavam nasilje, ali i ta šarenica koja traje od 1945 godine do danas, svaki vikend po 6 sati i vodi je izlapeli penzioner. Pa mislim stvarno ko to više može gledati? Nego hvala Bogu daljinski mi ispravan.

  • Realno

    10. jun 2019 | 09:07

    Sigurno nije bez razloga. Nije bas da je Zika poznat kao dobar covek i nije bas da je nesto voljen u narodu.

  • Đorđe

    10. jun 2019 | 09:22

    Ne podržavam bilo kakav oblik nasilja, ali jutros se radilo o šamarima, a sad o pesničenju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA