≫ 

"Teodora ljubavi, ajmo do tržnog centra, da ti kupim nešto", poslednje je što je Dragoslav rekao svojoj ženi pre nego što je na nju ispalio 3 metka

Kada je devojka odbila, on je izvadio pištolj i opalio, iako je njihova beba bila u kolicima sa njima

  • 22

Dragoslav Jovanović (25), koji je u ponedeljak veče pokušao da ubije suprugu Teodoru (25), a potom i sebe, pukom srećom nije povredio i njihovo dete, koje je u kolicima sa roditeljima bilo napolju.

Dragoslav i Teodora šetali su po parkingu, tvrde očevici, i neizmenično gurali kolica oko zgrade, pre nego što je on ranio svoju ženu i sebe. Oboma im se lekari trenutno bore za život.

- Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ipsred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vreme su mirno razgovarali i šetali sa detetom. Čili smo kada je Dragoslav rekao: "Teodora ljubavi, ajmo do tržnog centra da ti kupim nešto". Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su... U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Videvši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji - kaže neimenovani očevidac za Kurir.

pucnjava u blokovima

Ranio ženu, pa sebe Foto: Telegraf

Jedan metak pogodio je devojku u rame, a dva u grudi.

- Počela je da vrišti, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je unezvereno trčao preko livade i posle 200 metara je pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo.

Kako kaže, teško povređena devojka je sve vreme bila svesna i komunicirala sa policajcima.

- Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: "Moj muž, razvodimo se, već neko vreme nismo zajedno". Odna je počela da jauče i žali se da je boli - kaže sagovornik lista.

Hitna pomoć je odvezla oboje povređenih u Urgentni centar u teškom stanju.

Teodorina drugarica je ispričala da su se ona i Dragoslav upoznali još kao deca i da su se godinama zabavljali.

- Bio je grub prema Teodori i nasilje je trepela godinama. Stalno je ponavljala da ga se plaši, ali se sve donedavno bojala da ga prijavi. Pre izvesnog vremena je to učinila i vratila se kod roditelja. Svi smo se pribojavali da bi ovako nešto moglo da se desi - rekla je drugarica.

Jovanović nije ranije osuđivan, imao je samo saobraćajne prekršaje. Njegov otac, sa druge strane, od ranije je poznat policiji, kao blizak s vođom surčinskog klana Ljubišom Buhom Čumetom.

VIDEO: Ovak oje izgledalo mesto zločina neposredno nakon pucnjave

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poštujte život

    12. jun 2019 | 02:58

    Ljudi, ako ne ide u braku, potražite stručnu pomoć, i porazgovarajte sa nekim bliskim prijateljima. Nemojte ubijati ni drugog ni sebe. Nemojte ostavljati malu decu bez roditelja. Onaj koji vas jednom istuče, sutra će vas ponovo istući još i više, možda i ubiti. Posle prvih batina napustite nasilnika. Ništa ne vrede izvinjavanja i obećanja da neće ponovo ukoliko nije potražio stručnu pomoć. To je bolest koja ne prolazi sama od sebe kao grip, to se mora lečiti. Majke, naučite svoje sinove da poštuju svoj i tuđi život, da ne tuku žene, naučite svoje ćerke da pre braka lepo porazgovaraju i dogovore se sa suprugom hoće li ili ne kuvati, prati, čistiti, kako će podeliti obaveze oko dece, koliko često će se izlaziti, oko svega se dogovorite.

  • RashaNS

    12. jun 2019 | 01:19

    Ili mediji pojačano ističu ovakve vesti ili je ovo zaista postalo deo svakodnevnice... Užas. Ovo ništa ne valja.

  • Rastko

    12. jun 2019 | 09:29

    Vala danasnjim devojkama neka je dragi bog u pomoci jer se ne zna sta je gore da izaberu zestokog a ludog ili metiljavog a pametnog a oni iz sredine vise se ne radjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA