≫ 

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Jugoslava Cvetanovića: Crnogorski državljanin "pao" u Novom Sadu

M. V. se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića

  • 0
Jugoslav Cvetanović Ubijeni Cvetanović, Foto: vranjske.co.rs

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Novom Sadu i Vranju, uhapsili su u Novom Sadu crnogorskog državljanina M. V. (34) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo.

On se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Jugoslav Cvetanović Mesto gde je ubijen Cvetanović, Foto: S. Tasić/OK Radio

Ubijeni Cvetanović bio je brat Saše Cvetanovića Pitbula (37), koji je glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića (39). Jugoslav je sa 30 hitaca u klasičnoj sačekuši izrešetan 27. septembra 2017. godine, 40 minuta iza ponoći u haustoru zgrade "Lepa Brena" u Ulici Stefana Prvovenčanog u centru Vranja.

Dugo se spekulisalo da je Jugoslav Cvetanović žrtva osvetničke krvave borbe između dva zaraćena klana, Luke Bojovića i Slobodana Šaranovića.

VIDEO: Pucnjava u firmi, jedan mrtav, drugi skočio kroz prozor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA