≫ 

Auto udario ženu, ona na mestu ostala mrtva: Teška saobraćajka na Banjici (FOTO,VIDEO SA LICA MESTA)

Zadobila je teže povrede kojima je odmah podlegla

  • 37
Leš Žena nije preživela ovu užasnu nesreću / Foto: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas kod "Pet solitera" na Banjicipoginula je žena M.I. (34) kada je auto naleteo na nju, dok je prelazila ulicu Bahtijara Vagabzade kod broja 1.

Time joj je naneo teške povrede glave, a ženska osoba je na mestu ostala mrtva.

Leš Stravična scena na Banjici / Foto: Telegraf

Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    13. jun 2019 | 17:36

    Saucesce porodici, steta jedan zivot tek tako se ugasio. Ali svi trebamo da povedemo racuna kako se ponasamo u saobracaju, i vozaci i pesaci. Ja sam i jedno i drugo, i bio sam u prilici da vozim propisanom brzinom, i odjednom mi izlete ljudi na put, pukom srecom nije bilo nezgode nikada. Ljudi, pesaci pogotovo, cuvajte se, niko vas nece sacuvati osim vas samih. Ne ocekujte od drugih da vode racuna o vama. Manite se pravila i zakona, nemate nista od toga sto ce neko biti iaznjen ako ste vi nastradali. Iskreno se nadam da ce neko odvojiti par sekundi i procitati ovaj moj komentar i poceti da vodi racuna o sebi ako vec do sada nije..

  • ime

    13. jun 2019 | 18:44

    Na drugom sajtu pise da je ona prelazila na pesackom, a ovo mi ne deluje kao pesacki.. pesaci kao kamikaze postali, na pesacki niko ne ide, iskacu ispred, iza autobusa i onda se desi ovako nesto i svi drvlje i kamenje na vozace! Pa ne moze auto u mestu da stane i 20 da ide, ne iskacite na kolovoz ljudi, ne prelazite gde vam dune sa slusalicama u usima i slicno.

  • ноћ

    13. jun 2019 | 18:39

    Људи ми нисмо нормални !!!Треба да станемо повучемо ручну и добро се преиспитамо ...Ко, како , зашто, шта, ???Ми смо у општем хаосу!!!! Стоп тв реалити!!!! ..... Ало народе пробуди се!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA