≫ 

Jovana (15) je htela da krsti bebu, a sada porodica sprema sahranu svoje mezimice (FOTO)

Brat i sestra su se na motoru kretali iz pravca Obrenovca kada je automobil iz suprotnog smera prešao preko duple pune linije, kako bi skrenuo na pumpu

  • 76
Jovana Aleksic Jovana je imala ćerku od 7 meseci Foto: Facebook/Jovana A.

Tinejdžerka Jovana A. (15) nastradala je u sredu uveče u saobraćajnoj nesreći u mestu Piroman kod Obrenovca, kada je automobil marke "reno klio" oborio motor kojim je upravljao njen stariji brat Milutin B. (22).

Njih dvoje kretali su se iz pravca Obrenovca kada je automobil, koji se kretao iz suprotnog smera, prema rečima očevidaca, prešao preko duple pune linije, kako bi skrenuo na pumpu. Očevici takođe kažu da na njihovom motoru nisu bila upaljena svetla.

- Čuo se jak udarac. Devojka je sa motora pala nekoliko metara dalje, dok je mladić ležao pored motora. Scena je bila užasna, devojka je ležala u lokvi krvi - priča jedan od očevidaca.

Jovana Aleksic Jovana je stradala Foto: Facebook/Jovana A.

Jovana je preminula na licu mesta, dok je Milutin zadobio teške telesne povrede. On je prevezen na VMA.

Kako priča otac ovo dvoje mladih, Rade, njegov sin je u teškom stanju i bubrezi su mu otkazali. Iza Jovane je ostala 7-mesečna ćerka.

- Moja Jovana nikada nije ranije sela na motor. I eto, baš juče kada je brat otišao u Stubline gde se udala, gde je živela sa suprugom i ćerkom, odluči da sedne na motor, da vidi kako je to. Rekla je da ima želju da proba. Nisu prešli ni kilometar, došlo je do tragedije - drhtavim glasom priča Rade.

U neverici što je, kako kaže, ostao bez svoje mezimice, Rade je neprestano ponavljao: "Gde baš nju Bog da mi uzme? Pupoljak moj, još ni cvet nije postala".

Jovana Aleksic Tinedjžerka je ostala na mestu mrtva Foto: Facebook/Jovana A.

Kako kaže, on je otac šestoro dece koje podjednako voli, ali je Jovana bila njegova mezimica.

- Sve bih prodao nju da vratim. Sve bih učinio da je ona tu. Da joj se ništa nije desilo. Plavooka moja. Nema više moje cike, moje Jovane, koja je ime dobila, jer se rodila na Jovanjdan - priča u bolu neutešni otac.

On dodaje da su Jovana i njen muž za septembar planirali krštenje svoje ćerke i skoro su sve organizovali.

MILUTIN VOLI ADRENALIN I BRZU VOŽNJU

Povređeni Milutin vole motor, a motor koji je vozio te noći nije bio potpuno ispravan, kaže Rade.

Jovana Aleksic Prvi put je sela na motor Foto: Facebook/Jovana A.

- On je često vozio motor, voli adrenalin i brzu vožnju. Samo da preživi, samo da se izvuče. Svi se molimo da se oporavi i da nam se vrati - kaže Rde.

Prema nezvaničnim informacijama, Milutin je vozio motor bez tablica i vozačke dozvole. Dalja istraga će utvrditi kako je tačno doščlo do tragedije, nakon što je nadležno tužilaštvo dalo policiji nalog da sprovede detaljnu istragu ovog slučaja.

VIDEO: Bajker udario u kola i preleteo 10 metara

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alpha

    14. jun 2019 | 08:19

    Kakav narod beba ostala bez majke a njima trn u oku sa koliko je rodila

  • Sima

    14. jun 2019 | 08:34

    Prva stvar, momak koji vozi motor bez vozačke, motor koji nije registrovan, devojčica koja je sa 14 rodila, po meni ta porodica je za posmatranje kakvi su to roditelji, kako je moguće da imaju tako zapuštenu djecu? I naravno posledice svega toga su ove. I ako je kriv za izazivanje saobraćajne nesreće verovatno vozač automobila, kriv je i dečko koji je vozio motor bez vozačke, a ova porodica je definitivno za posmatranje.

  • Zoran

    14. jun 2019 | 07:59

    Sta ste zapeli 15 god pa q5 godina pa sta ako je rodila sa 15 god.jel prva mozda? Jel trebao otac da ubije i nju i zeta? Vi kao znate sta vam deca rade kad odu iz kuce...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA