≫ 

Pas izujedao dečaka (5) u dvorištu škole u Batajnici

Na ulazu u školsko dvorište postoji oznaka da je zabranjeno uvođenje pasa, što je kažnjivo zakonom

  • 22

Petogodišnje dete u subotu oko 19 sati ujeo je vlasnički pas u školskom dvorištu OŠ "Branko Radičević" u Batajnici, nakon čega je mališan odveden na Infektivnu kliniku, a zatim pušten na kućno lečenje.

Incident se dogodio u školskom dvorištu, uprkos istaknute zabrane uvođenja pasa.

- Moj sin se igrao u školskom dvorištu sa drugarima, a onda je došao taj pas koji je stalno tu među decom. Moj sin mu je prišao da ga pomazi, a kada je krenuo da ga uzme u naručje i podigne, pas ga je ujeo za butinu. Odmah smo ga odveli na Infektivnu kliniku, gde su mu sanirali ranu. On je sad kod kuće i pije jake antibiotike - kaže D.J., majka dečaka.

Ona ističe da pas i njegov gazda žive kod škole i da se pas stalno meša sa decom bez prisustva vlasnika.

- Na ulazu u školsko dvorište postoji oznaka da je zabranjeno uvođenje pasa, što je kažnjivo zakonom, a taj zakon niko ne poštuje, niti bilo ko obraća pažnju! Ja takođe imam psa, pa kakva bi meni savest bila da moj pas ujede nečije dete? - pita se majka.

Policija je intervenisala u ovom slučaju.

VIDEO: Razjareni rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    17. jun 2019 | 14:35

    Mrzim pse 😠.

  • Jovan Mitrovic

    17. jun 2019 | 20:44

    Postujem zivotinje ali zna se ko je vazniji. Moj pas nije smeo da zarezi na mene kad mu uzmem hranu iz usta. Mene je kao malog ujeo komsijin pas za nogu, covek je lovac i presudio mu je na licu mesta. To je postovanje i briga o ljudima i konacno se mora staviti granica izmedju zivotinja i ljudi a ne da se ljubimci poistovecuju sa ljudjma i da imaju ista prava. Zna se ko koga hrani! Da sam glas povisio na ruku koja me hrani bio bi isteran iz kuce ako cemo realno.

  • Tamara

    17. jun 2019 | 15:15

    Junace ti si kriv treba oprezno sa tudjim kerovima ko zna sta ovi misle nepoznatim ja imam francuza sa narodom i decom moze nevoli kerove duge dlake ipak ga ne ispustam iz povodca sto je sigurno sigurno je kod nas se jos kaze kerovima siptarima i hrvatima nikad ne veruj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA