≫ 

Sablasni prizor pored septičke jame u koju je Dragoslav navodno sakrio 3 žrtve (FOTO) (VIDEO)

Nakon sinovljeve smrti, otac Ljubiša, zvani Stakleni, nekadašnji član "surčinskog klana", pozvao je policiju i prijavio zločin

  • 15

Klupko koje je počelo da se odmotava oko Dragoslava Jovanovića iz Surčina koji je prošle nedelje pokušao da ubije svoju suprugu Teodoru i sebe, sve ostavlja u šoku. 

Naime, nakon sinovljeve smrti, otac Ljubiša, zvani Stakleni, nekadašnji član "surčinskog klana", pozvao je policiju i prijavio zločin koji se dogodio malo pre nego je Dragoslav digao ruku na bivšu suprugu i sebe.

Ekipa "Telegrafa" otišla je na lice mesta, a tamo smo zatekli sablasni prizor. Betonski blok, sajlu i rukavice. U dvorištu je bio muk, a površina septičke jame vlažna i blatnjava. 

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama Jama u kojoj su pronađena tela; Foto: Marko Jovanović

Naime, nakon sinovljeve smrti, otac Ljubiša, zvani Stakleni, nekadašnji član "surčinskog klana", pozvao je policiju i prijavio zločin koji je se dogodio malo pre nego je Dragoslav digao ruku na bivšu suprugu i sebe.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama Tržni centar u kom su braća Jovanovići držali kafić, a iza kog je bila jama; Foto: Marko Jovanović

Dragoslav Jovanović (25) je kako se sumnja brutalno mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama Policija je danas pretražila jamu i pronašla ti tela u strašnom stanju; Foto: Marko Jovanović

Navodno, Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni saradnik, dao stan u Beogradu, a da ovaj njemu zauzvrat da automobil marke "mercedes" i ostatak novca za stan.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama U ovom objektu nalazi se nekoliko lokala, koji su pripadali Jovanoviću; Foto: Marko Jovanović

Šubara taj dug mesecima nije isplaćivao Jovanoviću, zbog čega je on u toku noći upao u stan u kom je bila ova porodica i sa još tri pomagača, mučio muškarca i dve starije žene, ubio ih, a potom njihova tela bacio u septičku jamu na placu koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom Stakleni, inače poznatog surčinskog kriminalca.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama Objekat u Surčinu iza kog je zatečen strašan prizor; Foto: Marko Jovanović

Zbog pomaganja Jovanoviću, uhapšene su tri osobe: Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asa

    18. jun 2019 | 15:16

    monstrumi cela porodica,pa od oca videli cime se bavi,sve pohapsite i na dozivotnu!!!!

  • Vesna

    18. jun 2019 | 14:39

    Verovatno je i ovaj matori ucestvovao a sad krivicu svalio na mrtvog sina . Boze sacuvaj i sakloni ljudi su najstrasnije zveri.

  • Toni

    18. jun 2019 | 14:53

    I matori je tu u igri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA