≫ 

Sin Zorana Šijana uhapšen posle pucnjave na Novom Beogradu, još dva mladića iz rešetaka

Uhapšeni su i Stefan Suvajac (19) i Niko Kantara (20)

  • 13
Vukašin Šijan mirko Foto: Facebook

Vukašin Šijan (20), sin Zorana Šijana, uhapšen je posle jutrošnje pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen Stefan R. (30).

Pored njega, uhapšeni su i Stefan Suvajac (19) i Niko Kantara (20).

Podsetimo, jutros oko 8 sati došlo je do tuče ispred jednog lokala brze hrane u Ulici maršala Tolbuhina u Novom Beogradu, nakon čega su trojica mladića, koji su učestvovali u tuči, pobegli sa lica mesta i na uglu ulica Džona Kenedija i Prve pruge nasilno zaustavili taksi vozilo u pokušaju da pobegnu.

Zoran Šijan Vukašin je sin Zorana Šijana iz vanbračne veze sa izvesnom Goranom Foto: Telegraf

Pošto taksista nije hteo da im otvori vozilo, oni su počeli da udaraju rukama po automobilu, što je primetio policijski službenik u civilu, koji je bio van službe, i koji je pokušao da zajedno sa jednim prijateljem spreči nasilje nad taksistom.

Nakon toga je jedan od trojice mladića ispalio hitac u njihovom pravcu i ranio u predelu leve ruke tridesetogodišnjeg mladića koji je, zajedno sa policajcem, pokušao da spreči nasilje.

Vukašin Šijan Vukašin Šijan uhapšen je još sa dvojicom mladića Foto: Facebook

Trojica napadača su potom zaustavili nasilno zaustavili drugo taksi vozilo, kako bi pobeli, ali su brzom reakcijom policajca ubrzo zaustavljeni i uhapšeni.

Vukašin Šijan je sin Gorane, ljubavnice Zorana Šijana i prijateljice Goce Božinovske.

ROĐEN TRI MESECA PRE UBISTVA OCA

Gorana i Zoran Šijan Vukašin sa majkom i ocem nekoliko meseci pre ubistva Šijana Foto: Privatna arhiva

Pevačica i Gorana su bile prve komšinice i drugarice sve do 1996, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Miroslava (Mirka), zbog nje! Božinovska se sa sinom i ćerkom nakon toga preselila na Novi Beograd, a Gorana je Šijanu 1999. podarila još jednog naslednika Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gordanu i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Bivša drugarica je tvrdila da pevačica nikada u toj kući nije ni živela.

Gorana i Zoran Šijan Gorana je bila prijateljica Goce Božinovske pre nego što joj je uzela supruga Foto: Privatna arhiva

- Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlucio ko ce tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni - ispričala je ranije za medije Božinovska, kojoj je po sudskoj odluci pripala kuća, a Gorani stan na Bežanijskoj kosi.

VIDEO: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA