Dragoslavov drug policiji odao gde su tela: Pao na poligrafu, pa ih odveo u kuću gde je bilo ubistvo

Mladić je policiji ispričao gde su tela tri ubijene osobe, a kada je policija upala na Jovanovićev plac i otvorila septičku jamu kako bi potvrdila njegove reči, svi su ostali u šoku

  • 0

Kada je otac Dragoslava Jovanovića (25) iz Surčina, Ljubiša, posumnjao da njegov sin ima veze sa nestankom Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke (75) i tetke Milje Petković (80), pozvao je policiju i prijavio svoje sumnje. Ubrzo nakon toga, policija je počela da ispituje Jovanovićeve prijatelje, sve dok na kraju jedan od njih nije pao na poligrafu, pa policiji priznao sve.

Mladić je nakon toga policiji ispričao gde su tela tri ubijene osobe, a kada je policija upala na Jovanovićev plac i otvorila septičku jamu kako bi potvrdila njegove reči, svi su ostali u šoku.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama

Jama gde su nađena tela; Foto: Marko Jovanović

Dvojica su se branili ćutanjem, a jedan od uhapšenih mladića policajcima je ispričao sve: zbog čega je Jovanović isplanirao užasan zločin, kako su ubili žrtve, kako su iz dovezli do septičke jame i bacili, kao i ko je igrao koju ulogu u ovom trostrukom ubistvu.

Mladić je čak bio odveden u porodičnu kuću Šubara, gde se zločin odigrao, i rekonstruisao ceo zločin.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama

Strašan prizor sa mesta zločina; Foto: Marko Jovanović

BETONSKI BLOK DA NE BI ISPLIVALA TELA

Jovanović je, navodno, kobne noći sa tri saučesnika upao u Šubarinu kuću i gotovo 24 sata mučio Darinku i Milju, dok je njega terao da to sve vezan gleda. Kada su nesrećne žene preminule od brutalnog iživljavanja, Jovanović je upucao Šubaru, a potom sa prijateljima njihova tela pod okriljem noći svojim automobilom odvezao do placa svog oca, Staklenog u Surčinu i u zabačenom delu dvorišta u septičku jamu bacio njihova tela.

Dragoslav Jovanović, Surčin, ubistvo, septička jama

Tržni centar u vlasništvu Jovanovića: Foto: Marko Jovanović

Oko vratova mučki ubijenih žena Jovanović je sa saučesnicima vezao kanape na čijim krajevima su se nalazili po jedan betonski blok. Najverovatnije, kako tela ne bi isplivala iz jame. Klupko stravičnog zločina odmotalo se tek kada je otac osumnjičenog Dragoslava Jovanovića obavestio policiju o tome da sumnja da njegov sin ima veze sa nestankom njegovog prijatelja, njegove majke i tetke.

On je u to posumnjao nakon što mu je radnica njegove perionice ispričala da je tih dana Dragoslav dovezao svoja kola na pranje i da je u njima bilo brojnih tragova krvi. Radnica je dodala i da joj je Dragoslav tada rekao da "drži jezik za zubima".

S obzirom da je zločin otkriven tek nakon Jovanovićeve smrti (10. juna je na ulici u Bloku 45 pucao u suprugu, a potom sebi u glavu) policija je privela njegova tri druga, osumnjičena za saučesništvo u ovom jezivom zločinu: Miloša S., Nikolu Č. i Lazara D.

Uviđaj, Surčin

Veče kada je policija došla da pregleda tržni centar Jovanovića; Foto: Printskrin/Youtube/Večernje novosti

Podsećanja radi, Dragoslav Jovanović, osumnjičen da je počinio trostruko ubistvo, izvršio je samoubistvo nakon što je na Novom Beogradu nekoliko dana nakon što je ubio Neđu i dve žene ranio svoju suprugu Teodoru, pucavši joj u grudi i ruku.

POKUŠAO DA UKRADE AUTOMOBIL

Ono što je posebno bizarno u celoj priči jeste to da je Jovanović nakon trostrukog ubistva, pokušao da na sebe prenese luksuzni automobil.

- Nakon ubistva saznali smo da je Jovanović zvao Neđinog prijatelja, koji je inače vlasnik tog automobila, i to zahtevao od njega - priča Bojana.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA