≫ 

Suvozač poginuo, oba vozača povređena u direktnom sudaru kod Knića

Istraga je u toku

  • 0

U direktnom sudaru "korse" i "juga" na putu Kragujevac – Kraljevo, kod Knića poginuo je suvozač iz jednog vozila. Istovremeno su su oba vozača povređena i prevezena u bolnicu. Policija je obavila uviđaj.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu podneće krivičnu prijavu protiv 32. godišnjeg muškarca sa područja opštine Knić, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - saopštila je danas Policijska uprava u Kragujevcu.

Sumnja se da je on, sinoć, oko 22 sata, izazvao saobraćajnu nesreću u mestu Ljubić kod Knića, u kojoj su učestvovala tri vozila i u kojoj je poginuo 53. godišnji muškarac sa područja ove opštine, dok su dve osobe povređene.

On je, kako se sumnja, upravljajući putničkim vozilom ''jugo'', smerom od Kraljeva prema Kragujevcu, prešao je na levu kolovoznu traku i direktno se sudario sa vozilima ''opel zafira'' i ''opel korsa'', koja su nailazila iz suprotnog smera.

Putnik u ''jugu'' (53) podlegao je povredama na licu mesta, vozač ovog vozila zadobio je teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je vozač ''opel korse'' (34) iz Kragujevca zadobio lake povrede.

Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u prisustvu pripadnika saobraćajne policije Policijske uprave u Kragujevcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA