≫ 

Drama u kući gradonačelnika Čačka: Provalnik mu upao u dom, pa krenuo šrafcigerom na njega

U kući su bila i deca gradonačelnika Todorovića

  • 1

Čitava drama odvijala se noćas u kući gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom.

- Sve se događalo u ranu zoru oko 4 sata, probudila me je supruga i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim, kada sam ustao i došao do stepenica, čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka - rekao je za agenciju RINA gradonačelnik Čačka.

On je dodao da su mu deca u tom trenutku spavala.

- Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne. I upravo to se dogodilo. Kada je policija upala u kuću, razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim, uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja - naglasio je Todorović.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izbeglica-proleter iz Srbije

    24. jun 2019 | 12:35

    Za sve je kriv sistem i država. Političari non-stop jedni za druge govore da su opljačkali ovo i ono tj.da su lopovi a niko ne odgovara ni ti se ko hapsi pa narod pomislio ajd i mi da probamo,to je prvo. Drugo,razbojnicima i lopovima se zna gde je mesto,jedino u ovoj ludoj Srbiji se ne zna. Treće,Flojd u filmu davno teče ko u Srbiji ima pare-LOPOVI a ja dopunjujem pre svih POLITIČARI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA