≫ 

Tuga u Kruševcu: Pre 40 dana umrla mu je ćerka, a danas je njega udario auto. Umro je na licu mesta

O silini udarca najbolje govore razbijena šoferšajbna i ogromna lokva krvi na putu

  • 6

Jedno lice poginulo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 11 sati na Jasičkom putu u Kruševcu. Život je izgubio biciklista Đ.Z (54), kome je pre samo 40 dana umrla ćerka od 16 godina.

Još uvek se utvrđuju okolnosti pod kojima je "opel" kruševačke registracije udario levom stranom vozila u biciklistu. Obojica su se kretali istom stranom kolovoza u pravcu Jasike. Porodica nesrećnog bicikliste odmah je došla na lice mesta.

- Vidi se koliko je brzo vozio, pa ovde se vozi preko 100 kilometara na sat, a dozvoljeno je upola manje - govore članovi najbliže porodice poginulog bicikliste.

- Pre samo 40 dana je izgubio ćerku, bolovala je od distrofije. Supruga je ostala sama sa svekrvom. Ovo je velika tragedija...

O silini udarca najbolje govori slika razbijene šoferšajbne i ogromna lokva krvi na putu.

Uviđaj su obavili predstavnici Saobraćajne policije i Osnovnog javnog tužilaštva.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    25. jun 2019 | 14:17

    Ne branim vozaca auta, ali po mom mishljenju na tom putu bi trebalo zabraniti bicikliste

  • Rade

    25. jun 2019 | 13:43

    Pitam se samo kad ce neko u ovoj drzavi id onih koji voze a o voznji veze nemaju dobti kaznu kakva po zakonu pripada onom ko drugom svojim neznanjem i svojom bahatoscu oduzme zivot ?

  • mihajlo

    26. jun 2019 | 09:05

    strasno covek izgubi dete pre 40 dana od 15 god,tolko tuge boli krenuo na lekarski za posao da nade,i pored zdravstvene stanica,koja je tu oko centra grada,majmun silan od besa mlad zamislite da vozite oko centra grada preko 160 koja je to silina,ubi coveka,vec se to medijski u ks pokriva,jer tu je tata tajkuniz ksstranka vodeca,lova advokati i kao sve u ovoj drzavi i ovo ce pokrije i zaboravi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA