Muškarac stradao u Kraljevu od strujnog udara: Zbog opekotina nemoguće ga je identifikovati

Po nezvaničnim informacijama, on je poginuo dok je u obližnjoj trafostanici pokušavao da ukrade bakarne vodove

  • 0

Jedan muškarac stradao je večeras oko 19 sati u naselju „Moša Pijade“ u Kraljevu od strujnog udara . Zbog opekotina koje je zadobio po celom telu, nije bilo moguće identifikovati ga. Po nezvaničnim informacijama, on je nastradao dok je u obližnjoj trafostanici pokušavao da ukrade bakarne vodove.

Kako se pretpostavlja, muškarac je pokušavao da ukrade bakarne vodove iz trafo stanice u sklopu stambene zgrade u naselju “Moše Pijade”. Od teških povreda zadobijenih ovom prilikom, muškarac je na mestu preminuo.

Prema priči stanara ove zgrade, nakon nestanka struje iz trafo stanice se osetio jak i čudan smrad, a muškarca koji je neovlašćeno ušao u ovu prostoriju bez svesti i sa opekotinama po telu pronašli su radnici EPS koji su odmah po prijavi da je nestala struja brzo stigli na intervenciju.

- Radnici EPS su u trafo stanici odmah primetili da nedostaje nekoliko bakarnih vodova, zato se i pretpostavlja da se radi o pokušaju krađe. Ova prostorija je inače zaključana i nije poznato kako je muškarac uspeo da uđe unutra – ispričali su stanovnici ove stambene zgrade.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA