≫ 

Uhapšen mladić koji je pucao na oca i sina u dvorištu njihove kuće u Obrenovcu

Uroš Selenić je tom prilikom ranjen u nogu, a jedan od metaka je pogodio i njegovog oca Srđana (55)

  • 3

Policija je uhapsila dvadesetdevetogodišnjeg mladića M. J, osumnjičenog da je početkom juna iz automobila u pokretu pucao na Uroša Selenića (23) u dvorištu njegove kuće u Belom Polju kod Obrenovca.

Selenić je tom prilikom ranjen u nogu, a jedan od metaka je pogodio i njegovog oca Srđana (55) koji je stajao u dvorištu pored njega.

- Sin i otac su bili u dvorištu svoje kuće, u Selenića kraju broj 4, kada se pojavio automobil iz koga je pucano na njih. Metak je pogodio sina u nogu dok je oca okrznuo po grudima. Napadač je pobegao, a otac i sin su prevezeni u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Kako je metak samo očešao Srđana, ubrzo je pušten kući - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Urgentni centar I otac i sin su prevezeni u Urgentni centar, Foto: Marko Todorović

Izvor dodaje da ranjeni Uroš, za koga se sumnja da je meta napada, nije želeo da otkrije ništa o napadaču, iako istražitelji pretpostavljaju da mu je poznato ko je i zbog čega pucao u njega i ranio ga.

SIN POZNAT I SRPSKOJ I AUSTRIJSKOJ POLICIJI

- Ranjeni Uroš je poznat i našoj, ali i austrijskoj policiji, dok je otac čist, zbog čega sumnjamo da je upravo sin bio meta napada. Ovde je privođen zbog droge i krađa, dok je u Austriji bio u zatvoru zbog trgovine narkoticima - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Uroš je tada uhapšen sa pošiljkom droge koju je trebalo da prokrijumčari u Austriju, pa je tamo i osuđen.

- Po povratku u Srbiju nastavio je da se druži sa sumnjivim ljudima, ispred njegove kuće su se okupljali narkomani i sasvim je moguće da se sukobio sa nekim od tih drugara i da je zbog toga i upucan - kaže naš sagovornik.

RAZNI SUMNJIVI LIKOVI IM SE SKUPLJAJU U DVORIŠTU

Meštane Belog Polja nije iznenadila pucnjava u dvorištu Selenića.

- Uroš je iz zatvora pušten pre možda dve godine i vratio se u porodičnu kuću. Od tada se ispred njegovog dvorišta okupljaju razne sumnjive osobe, verovatno narkomani, iz Belog Polja, ali i iz Obrenovca. I to već od podneva - kažu meštani Belog Polja.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    4. jul 2019 | 15:52

    Sad lepo na razbijanje kamenja do kraja zivota

  • Јасмина

    4. jul 2019 | 16:04

    Дечко је сам изабрао свој пут, свестан свих ризика и рупа у које их он повлачи.Зато мислим да нас се то уопште не тиче..

  • stvarno?

    4. jul 2019 | 18:31

    pa da srbija ima zakone bilo bi manje ovih gluposti. znachi li to da kad te neko iznervira ti ga ubijesh i posle 3—5 god. izadjesh iz zatvora? pa odmah zivot za zivot. kad ti 10 ubica osudish na smrtnu kaznu 11ti ce razmisliti hoce li nekog ubiti. ovako je mnogo veci broj od 10

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA