≫ 

Ovako je uhapšen "šmrkač" iz Doma zdravlja "Vračar": Lice čoveka koji je šokirao pacijente (VIDEO)

Na snimku se vidi kako je uhapšen

Đorđa G. (41) koji je u utorak snimljen u čekaonici DZ Vračar dok šmrče nepoznatu supstancu, policija je brzo identifikovala i nakon potrage za njim, danas ga je u lisicama sprovela u svoje prostorije

Snimak ovog muškarca kako sa stolice ušmrkava beli prah, sve je šokirao. Dok pacijenti čekaju da ih lekar pozove u ordinaciju, on kleči pored stolice, posipa beli prah na mobilni telefon, potom karticom od njega pravi liniju, a zatim ga ušmrkava.

Đorđe Grđić (41), Dom zdravlja Vračar, Ovo je Đorđe G. (41), Foto: Telegraf

Ostatke praha potom trlja po zubima i ne obazire se na zapanjene poglede sa strane. Ovaj video snimak brzo je postao viralan na internetu i šokirao je javnost.

- U utorak na samom početku druge smene neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan mušakrac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali policiju iz najbliže stanice. Oni su veoma brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao - rekao je juče direktor Doma zdravlja "Vračar", Miroslav Dmitrović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zavisnik

    5. jul 2019 | 14:25

    ne razumem.niko nikog ne tera na silu da nesto radi tvoj izbor.uvek nas uce od malih nogu nemoj da pijes pusis ili da se drogiras nije dobro a ni zdravo.kako ne mozes da postanes zavistan od zdravog zivota da treniras nesto i da se zdravo hranis.

  • Dragan

    5. jul 2019 | 13:39

    A da neko uhapsi one sto prodaju..

  • Dr

    5. jul 2019 | 16:25

    Odale ga leopard pantalone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA