Oglasio se političar Dujović o ćerki i sinu, osumnjičenima za ubistvo bake u Zemunu

- Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo - kaže otac uhapšenih Saša Dujović

  • 12
Saša Dujović, Majda Garović ubistvo, Jelena Špagović, Momčilo Dujović Foto: Tanjug/Filip Krainčanić, Privatna arhiva

Na saznanje da su njegovi ćerka i sin, Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović (21), uhapšeni zbog monstruoznog ubistva starice Majde Garović (80) iz Zemuna, njihov otac, Saša Dujović kaže da ukoliko su oni počinili to što im se stavlja na teret i za šta je trenutno u toku istraga, neka odgovaraju u skladu sa zakonom, kao i svi drugi građani Srbije.

Dujović je inače bivši poslanik i sada već bivši visoki funkcioner "Srpske desnice". On je rekao da njegova deca "neće imati nikakve protekcije zbog njegovog angažovanja".

- Najstrože osuđujem potez ako ga je neko od moje dece napravio, tako da ono što je zakon propisao mora da se primenjuje za sve građane - rekao je on.

Saša Dujović Saša Dujović, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Dujović je, nakon što je objavljeno da su uhapšena njegova deca, podneo ostavku na sve funkcije.

- Što se mene tiče, iz moralnih razloga i mogućeg postupka svoje dece ja sam podneo ostavke na sve funkcije u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja - rekao je on, a potom je dodao:

- Žao mi je žrtve, žao mi je zbog poteza, najžalije mi je kao roditelju zbog svega što se desilo. Iskreno se izvinjavam i građanima Srbije. Ja sam ratni veteran koji se dugo borio i branio ovu državu, ali tako je ko je. Sve u svemu ja od javnosti ne bežim, moja deca ako su kriva moraju da odgovaraju kao svi koji su krivi.

Majda Garović ubistvo, Jelena Špagović, Momčilo Dujović Brat i sestra, Momčilo i Jelena, Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Jelena Špagović, devojačko Dujović, osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat Momčilo osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Majda Garović Ubijena žena Majda Garović, Foto: Facebook

Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina, a nekoliko dana kasnije klupko jezivog zločina počelo je da se odmotava.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PIXY

    8. jul 2019 | 17:35

    O kakvom potezu pricas,pa nisu igrali sah vec su gnusno ubili zenu,potez bi bio kratko sudjenje i 40 god.

  • Aca

    8. jul 2019 | 17:33

    Dobar i posten covek zao mi je coveka ni kriv ni duzan....

  • Ratni

    8. jul 2019 | 16:25

    Veteranu ratni, valjda bi trebao znati koja im kazna sledi.Bolje da ih nikad nijesi imao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA