≫ 

Tragedija: U nesreći kod Smedereva poginuli otac i ćerka, u kolima bila i beba!

Na licu mesta prizor je potresan, staklo i rasute stvari su svuda po putu. Vatrogasci su morali da seku krov vozila kako bi izvukli sve iz kola

  • 18

Otac i ćerka poginuli su oko 8.45 sati jutros u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Niš-Beograd kod Male Krsne, kod Smedereva

Kako Blic piše, u udesu, su poginuli vozač i žena suvozač, otac i ćerka, iz automobila "škoda felicia". Teške telesne povrede zadobila je žena (50) koja je sedela na zadnjem sedištu automobila.

U vozilu su se nalazile još jedna mlađa žena i beba. Obe žene zadobile su prelome, dok je beba, srećom, nepovređena, ali je prebačena u Beograd.

Automobil u kom su se nalazili poginuli i povređeni je potpuno uništen, a vatrogasci su morali da seku krov vozila kako bi izvukli sve iz kola.

Do udesa je došlo kada se automobil zakucao u kamion koji je bio zaustavljen zbog radova na toj deonici.

Prema poslednjim informacijama, na ovoj deonici u smeru ka Beogradu saobraćaj se odvija otežano.

Na licu mesta prizor je potresan, staklo i rasute stvari su svuda po putu. Na kolovozu je, na nekoliko desetina metara, ispala lutka bebe iz automobila.

Policija je na licu mesta.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. jul 2019 | 12:19

    Da je kamion bio propisno obelezen kada je stajao zbog radova,verujem da nije,da jeste auto nebinstigao da udari u njega,Srbija...

  • Јасмина

    10. jul 2019 | 14:05

    Људи моји,суздржите се од лоших коментара,нисте иследници.Саучешће породици

  • Boy

    10. jul 2019 | 16:19

    Bilo je pitanje vremena kada ce se ovako nesto desiti. Parkiraju kamion kose travu ili sta vec a lik sa crvenom zastavicom stoji 10 m udaljen i kao nesto mase. Prosao sam pre 2 dana tuda i sada mi je krivo sto nisam prijavio kada sam to video.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA